reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A jak racjonalnie żywic sie nie ebdziemy to w ciąże nie zajdziemy. Chociaż tak nie do końca, bo jak zachodziłam w ciążę z młodą, to specjalnie o dietę nie dbałam. Ehhhh mam dola...11 lat temu o tej porze bylam w 4/5 tygodniu :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No właśnie to jest slabe. Ja pracuję w większości na nocki i chociaż dużo razy się starałam to jakoś w miarę ogarnąć, to zawsze rzucałam tym w pizdu, bo jednak po 10h pracy to mam się ochotę wyspać, a nie stać przy garach i gotować żarcie na cały dzień. Staram się chociaż w miarę zdrowo jeść, ale czasami po prostu nie mam ani checi, ani sily na gotowanie, to lądujemy z moim na pizzy albo burgerach. A u mnie to ze skrajności w skrajność. Mam czasami takie dni, że jedyne co mi wchodzi to woda i wafle ryżowe. A każde otworzenie lodówki kończy się mdłościami ;) nie mam pojęcia, od czego to zależy.
Z tego co pamiętam, co pisałaś to Ty też masz głupie godziny pracy i mega dużo stresu w życiu...
Najgorsze jest to, że znam dziewczynę która imprezowała ciagle. Pizza, browary, drinki, fajki, kawa i grubsze używki i zaszła w ciążę ot tak, przypadkiem. Inna przeimprezowala 5 miesięcy ciąży, zanim się w ogóle kapnela, że w niej jest. A tu co? Dupa. U mnie to dopiero 3 cykl, więc początki początków, ale jak Was tak czytam i widze, jak długo już czekacie to cholera. Przykro strasznie.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie to jest slabe. Ja pracuję w większości na nocki i chociaż dużo razy się starałam to jakoś w miarę ogarnąć, to zawsze rzucałam tym w pizdu, bo jednak po 10h pracy to mam się ochotę wyspać, a nie stać przy garach i gotować żarcie na cały dzień. Staram się chociaż w miarę zdrowo jeść, ale czasami po prostu nie mam ani checi, ani sily na gotowanie, to lądujemy z moim na pizzy albo burgerach. A u mnie to ze skrajności w skrajność. Mam czasami takie dni, że jedyne co mi wchodzi to woda i wafle ryżowe. A każde otworzenie lodówki kończy się mdłościami ;) nie mam pojęcia, od czego to zależy.
Z tego co pamiętam, co pisałaś to Ty też masz głupie godziny pracy i mega dużo stresu w życiu...
Najgorsze jest to, że znam dziewczynę która imprezowała ciagle. Pizza, browary, drinki, fajki, kawa i grubsze używki i zaszła w ciążę ot tak, przypadkiem. Inna przeimprezowala 5 miesięcy ciąży, zanim się w ogóle kapnela, że w niej jest. A tu co? Dupa. U mnie to dopiero 3 cykl, więc początki początków, ale jak Was tak czytam i widze, jak długo już czekacie to cholera. Przykro strasznie.

Nerwice żołądka masz? No mam głupie godziny pracy, pracuję na 3 zmiany. Po tygodniu teraz nocki to za rydzien popołudniówki potem ranki i tak w kółko. Nie zdążę się przestawic na tryb nocny a już na popołudniówki chodzę :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja 3lata temu byłam na porodówce,
całą noc nas wtedy wytrzymali brak postępu porodu, i na drugi dzień cc. Oczywiście poryczalam się bo chciałam urodzić naturalnie.
Teraz myślę,że może to cesarka ma wpływ na zajście?..nieraz jeszcze czuję tą bliznę.

całą noc nas wtedy wytrzymali brak postępu porodu, i na drugi dzień cc. Oczywiście poryczalam się bo chciałam urodzić naturalnie.
Teraz myślę,że może to cesarka ma wpływ na zajście?..nieraz jeszcze czuję tą bliznę.
Czy ja wiem....no chyba ze jakies zrosty masz na macicy albo co ale wątpie ze cesarka bylaby wyznacznikiem plodnosci...inne maja po dwie cesarki i jeszcze w 3 ciaze zachodza....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ponoć nie ma, ale ręki sobie uciąć nie dam.
Ale miałaś przygody przy porodzie.

reklama
Zdaję sobię z tego sprawę bo zegar biologiczny mam na maksa rozchwiany. Ale z drugiej strony są dziewczyny o wiekszym rozregulowaniu zegara biologicznego a jakos zachodzą bez problemu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No niby tak. Kolezanka z pracy też zaszła w ciaze, a ona to w ogóle miała wszystko rozchwiane.
Ech. Każdy organizm na wszystko reaguje inaczej. No cóż.
Nam też się uda!

Do góry