reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokładnie tak. Przed ciążą moja waga wachała się 42-47 kg. Wyglądałam jak wieszak i za nic nie mogłam przytyć. Ciuchy kupowałam na stadionie i chinczyków bo mieli malutkie rozmiary, albo w dziecięcym. A teraz przy 54 wszędzie się ubiorę.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tak w jeginsy to jeszcze w rozmiar 27 (H&M) wbijam się tylko na brzuchu troche opiete, za to normalne spodnie to muszę już tak z 31 albo 32 mieć. Czyli wg normalnej rozmiarowki jakies 38/40 noszę a bluzy i koszulki to s/m/l w zaleznosci od producenta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mój 7 latek jak bratowa urodziła córkę 3 lata temu to mówił:
-mama kup mi takie tylko inne
A teraz się cieszy nadal jak jakaś dzidzia malutką zobaczy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moja dziesieciolatka się pyta koedy zrobimy dziecko bo chce się z dzieckiem bawić i chwalić koleżankom z klasy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziękuje za powitanie. W kwietniu właśnie minął mi rok jak nie pije zwykłej sypane kawy, coli, pepsi i alkoholu. Niestety ze słodyczami mam problem bo nie mogę się oprzeć. Staram się jeść tylko gorzka czekoladę i robię sobie musy jogurtowe ale różnie z tym bywa. Od dzisiaj pije ziółka niepokalanka. Są ochydne ale dla zajścia w ciaze jestem gotowa się poświecić. Tylko tak się zastanawiam jak mogę uregulować sobie progesteron? To mnie martwi. Niestety narazie mam cykle nieregularne i te nieszczęsne brązowo czerwone plamienia. Czasami wydaje mi się ze moj mąż marnuje czas ze mną na zostanie tata.

Wlasnie wrucilam od ginekologa.Wyniki wyszly dobre,plamienia i dlugie @ powinny sie wyregulowac.Gin powiedzial ze wszystkie badania jakie powinnam miec juz przeszlam i ze nie widzi we mnie problemu zebym zaszla w ciaze,.Tarczyca tez mi sie ladnie normuje.A to ze chce mi pomoc zebym wkoncu zostala mamo to dal skierowanie dla męza na badanie nasienia i na konsultacje z lekarzem ktory zajmuje sie ludzmi ktorzy chca zalozyc rodzine :) Wiec teraz musze zrobic wizyte dla męza.Chociarz tyle dobrego z dzisiejszego dnia :)

O o o chipsy też niestety lubię :-/ ale że do ślubu musimy trochę zacisnąć pasa i zaoszczędzieć kasy,to dodatkową motywację mam.
A ślub to planujwmy cywilny i tylko najblizsza rodzina i świadkowie tak że koszty o wiele mniejsze :-) mi sie zreszta taki maly cichy ślub zawsze marzyl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mam cywilny i jestem zadowolona uroczysta skromna w gronie tych którzy mnie kochają niczego więcej niechcialam no i kasy zaoszczedzilismy bardzo duzo

Witam cię Niusia21. A czy możesz powiedzieć w jaki sposób maja ci zniknąć te plamienia? Czy gin dał ci coś na to lub jakie leki bierzesz? W listopadzie moj mąż idzie tez na badanie nasienia. Podejrzewam ze u niego wszystko Ok bo kiedyś już robił co prawda w wojsku ale były w normie. Ma 35 lat

reklama
Witam cię Niusia21. A czy możesz powiedzieć w jaki sposób maja ci zniknąć te plamienia? Czy gin dał ci coś na to lub jakie leki bierzesz? W listopadzie moj mąż idzie tez na badanie nasienia. Podejrzewam ze u niego wszystko Ok bo kiedyś już robił co prawda w wojsku ale były w normie. Ma 35 lat
Przepisal mi megestrol na uregolowanie @ i plamien z ktorymi meczylam sie prawie dwa miesiace bo wczoraj zobaczylam wkoncu u siebie normalny sluz.Przyjmuje tez methimazole na nadczynnosc tarczycy.Po tym megestrolu nastepna @ powinna byc normalna tak zapewnial mi gin wiec zobaczymy co to bedzie.

Do góry