reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niby tak. Kolezanka z pracy też zaszła w ciaze, a ona to w ogóle miała wszystko rozchwiane.
Ech. Każdy organizm na wszystko reaguje inaczej. No cóż.
Nam też się uda!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz 9 cs zaczelam.....psychicznie to wrakiem pod tym wzgledem jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@Elodia, kurcze. Chciałabym coś pocieszającego napisać, ale nawet nie wiem co, bo to już wszystko brzmi banalnie. Będę trzymać kciuki, żeby jak najszybciej się udało.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Walić wagę! Życie jest za krótkie a jedzenie za dobre by się przejmować, chyba ze macie do zrzucenia 50kg a jak nie to pełen luz. :) a dla dzieciaczka to nawet fajnie mieć się do czego przytulić :)))

Jak ja pragnęła nauczyć się grać na gitarze, nawet miałam, ale co poradzisz jak się drewniane ucho ma [emoji12]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

1508189234-aaaaaa.jpeg

Mój mąż wymiata na gitarze, próbowałam się nauczyć ale to już nie te czasy. Po 20 minutach miałam mega galaktyczne pęcherze na palcach i żadnego sensownego dziwieku [emoji23]
A na zdjęciu my, ja i współmałżonek :)

My babki mamy jednak skoki wagi i to kosmiczne. Ale w zasadzie chyba lepiej miec te kilka kg więcej niz wygladac jak wieszak.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dokładnie tak. Przed ciążą moja waga wachała się 42-47 kg. Wyglądałam jak wieszak i za nic nie mogłam przytyć. Ciuchy kupowałam na stadionie i chinczyków bo mieli malutkie rozmiary, albo w dziecięcym. A teraz przy 54 wszędzie się ubiorę.

reklama
Odpuść=) i kochaj sie kiedy chcesz i ile chcesz. Z mezem cY z kochankiem musi byc fajnie=) uda się.

Rozmowa z moim synkiem:
(Zobaczył mala dzidzie na zdjeciu)
-dzidzia mała
-synku chcesz zeby taka mala dzidzia byla w domu?
-nie mała
-a jaka?
-duża
-chcesz zeby w domu byla duża dZidzia? Wieksza od Ciebie
-tak, duża

Wiec mi to w ogóle pozostaje chyba staranie sie o adopcje bardziej niz staranie sie o wlasne =P
Mój 7 latek jak bratowa urodziła córkę 3 lata temu to mówił:
-mama kup mi takie tylko inne
A teraz się cieszy nadal jak jakaś dzidzia malutką zobaczy.

Do góry