reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ubrania okol 500 jedzenie wódka koło 600 no i nasze obrączki około 1600 przecena była 1g kosztowal 180zl a my dalismy 165 zl ja noszę 16 jest za duza mąż 38 albo 40 już nie pamiętam poczęstunek był w domu tylko rodzice rodzeństwo najbliższą przyjaciółką jego chrzestni i ulubioną ciocia z wujku i ulubiony kuzyn około 25 osób

reklama
No my wlasnoe takie samo plabowalismy tylko zastanawialismy się nad obiadem w jakiejs knajpie ale to zobaczymy bo tez mi sie wydaje że wystarczy poczęstunek w domu ale to jeszcze zobaczymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Przepisal mi megestrol na uregolowanie @ i plamien z ktorymi meczylam sie prawie dwa miesiace bo wczoraj zobaczylam wkoncu u siebie normalny sluz.Przyjmuje tez methimazole na nadczynnosc tarczycy.Po tym megestrolu nastepna @ powinna byc normalna tak zapewnial mi gin wiec zobaczymy co to bedzie.
Przepraszam ale czy czytałaś o tym leku? Ja się troszke wystraszyłam po przeczytaniu o nim w necie

Szczerze ja kiedyś tez zaufałam lekarzowi i przytyłam 20 kg w nie cały rok. Ale decyzja należy do ciebie. Obyś wyzdrowiała.
Ja wlasnie przestalam juz go brac bo mialam na 15 dni dlatego martwilam sie czemu mam jeszcze te plamienia i dlugo @ to gin powiedzial ze nastepna @ bedzie normalna ze to trzeba czasu.A wage mam to samo nie przytylam ani grama.Sasiadka miala to samo na caly miesiac i jej sie uregulowalo i tez nie przytyla.Zauwaz ze to co pisza na necie to mozna normalnie kupic w aptece bez recepty wiec nie mysle zeby mnie leczyli czyms co jest zupelnie od czego innego.

Ja wlasnie przestalam juz go brac bo mialam na 15 dni dlatego martwilam sie czemu mam jeszcze te plamienia i dlugo @ to gin powiedzial ze nastepna @ bedzie normalna ze to trzeba czasu.A wage mam to samo nie przytylam ani grama.Sasiadka miala to samo na caly miesiac i jej sie uregulowalo i tez nie przytyla.Zauwaz ze to co pisza na necie to mozna normalnie kupic w aptece bez recepty wiec nie mysle zeby mnie leczyli czyms co jest zupelnie od czego innego.
Rozumiem. Jeśli mogę spytac to lekarz coś poważnego u ciebie zdiagnozował ze takie tabletki przepisał? Najważniejsze żeby było Ok

reklama
Rozumiem. Jeśli mogę spytac to lekarz coś poważnego u ciebie zdiagnozował ze takie tabletki przepisał? Najważniejsze żeby było Ok
Od kad do niego zaczelam chodzic z czego bardzo sie ciesze ze go znalazlam bo jak zaczal mi robic wszystkie badania to wykrylo ze mam nadczynnosc tarczycy i to wysoko,jestem po konizacji szyjki macicy ktoro przeszlam w maju a gdybym tak zostala u poprzedni3j ginki to do tej pory to bym miala calo macice wycietą :/Teraz nic powaznego nie wykryl przepisal mi je po to zeby @ sie wyregolowala.

Do góry