reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam 162 i ważę 65 kg. Ale to taka moja normalna waga. Raz miałam chyba okres, że ważyłam 59. Ale szybko minął :D ale też mam za sobą czasy, jak byłam 20 kg ciezsza.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My babki mamy jednak skoki wagi i to kosmiczne. Ale w zasadzie chyba lepiej miec te kilka kg więcej niz wygladac jak wieszak.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć Dziewczyny :) ja już od kilku dni Was podczytuje, ale jakoś nawet nie miałam czasu sie przywitać ;) mam nadzieję, ze mi wybaczycie. Jestem mama 2 dzieci, od kilku miesięcy staram się z mężem o 3. Dziś mi wypada owulacja, męża mam tylko w weekendy, więc nie wiem co będzie z tego miesiąca. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, więc szybko z tego nie zrezygnuje :)

Cześć Dziewczyny :) ja już od kilku dni Was podczytuje, ale jakoś nawet nie miałam czasu sie przywitać ;) mam nadzieję, ze mi wybaczycie. Jestem mama 2 dzieci, od kilku miesięcy staram się z mężem o 3. Dziś mi wypada owulacja, męża mam tylko w weekendy, więc nie wiem co będzie z tego miesiąca. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, więc szybko z tego nie zrezygnuje :)
Witaj witaj! Rozgość się :-) w jakim wieku masz dzieciaki?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)
Kada z ns kiedys odnajduje swoją wagę, niekoniecznie wymarzoną :-/ ja bym chcila jechac do 62 czyli 7-8 kilo i będę zadowolona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry