reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale dziewczyny piszecie, nie nadążam [emoji16]Ja też poproszę -5kg! [emoji2]Może jakieś wspólne postanowienie, że nie jemy słodyczy do piątku czy cuś?

A jak Wam idzie bez kawy? Gdzie strażniczka? Nic ostatnio nie melduje!

Hej @radavecad i @kasiula86. Fajnie, że dołączyłyście!

reklama
@Beenka ja proponuję ewentualnie sobotę bądź niedzielę na dzień w którym jemy np kawałek ciasta. Ale broń boże nie więcej. A która właściwie pilnowala kawy? Veraska?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bez kawy nie dam rady. Chociaż to i tak jedna, max 2 w pracy, z automatu, więc i tak tam mało kawy w kawie (chociaż jak się automat zepsuje, to nawet najwięksi twardziele mają łzy w oczach) ale słodycze... Ojejuuu. Chętnie bym się dołączyła. Chociaż w sumie u mnie nie tylko są słodycze. Dzisiaj mam dzień śmietnika, więc wciągnęłam rosół, później kilka kostek ptasiego mleczka, ogorki kiszone, później oliwki faszerowane białym serem, przegryzlam je szczypiorkiem. (Tu się poważnie zastanowiłam, czy na pewno ze mną wszystko okay, Bo przecież nikt normalny nie gryzie sobie ot tak szczypiorku. A oliwek jeszcze 3 miesiące temu nienawidzilam) i żeby było ciekawiej, to zjadłam pół paczki toffiefie. Czyli no. Jest mi wstd [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bez kawy nie dam rady. Chociaż to i tak jedna, max 2 w pracy, z automatu, więc i tak tam mało kawy w kawie (chociaż jak się automat zepsuje, to nawet najwięksi twardziele mają łzy w oczach) ale słodycze... Ojejuuu. Chętnie bym się dołączyła. Chociaż w sumie u mnie nie tylko są słodycze. Dzisiaj mam dzień śmietnika, więc wciągnęłam rosół, później kilka kostek ptasiego mleczka, ogorki kiszone, później oliwki faszerowane białym serem, przegryzlam je szczypiorkiem. (Tu się poważnie zastanowiłam, czy na pewno ze mną wszystko okay, Bo przecież nikt normalny nie gryzie sobie ot tak szczypiorku. A oliwek jeszcze 3 miesiące temu nienawidzilam) i żeby było ciekawiej, to zjadłam pół paczki toffiefie. Czyli no. Jest mi wstd [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze to znak....? :-) a szczypiorek sama lubię jeść :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry