reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz mam okropny kompleks chyba. A jeszcE tesciu mi dogryza co raz. Eh..
Moj przyszly teść co chwile sie pyta kiedy przytyję i w koncu bede miec normalne cycki a nie jak decha....a nosze 75C/D wiec takie male chyba nie są. A jak sie ucieszyl jak nabralam ksztaltow i przytylam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A propos wagi. Ja kiedyś, jako nastolatka ważyłam 78 kg. Teraz mam przy 172 cm 59 kg. Ostatnio celowo przytyłam koło 2 kg, bo już nie podobam się sobie kiedy ważę 57. Widziałam zdjęcia z wesela kuzynki i wyglądało to przy mojej budowie ciała i postawie niestety nieciekawie.

Ja mam 166 i 64kg...
A zawsze tak 52, 55.. gdzie się podziały te czasy [emoji24]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha dokladnie. Ja zawsze wazylam 57 kilo i tylko w tej wadze czulam sie zajebiscie fajnie. A od czasu jak zjechalam do 53 i bylam mega slaba przez te wszystkie sądy i nerwy i teraz wyskoczylam w gore to czuje ze ksztaltow nabralam i w zasadzie waga moglaby być tylko tego cholerenego wystającego brzucha nie umiem zgubić....za bardzo slodkie lubie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A propos wagi. Ja kiedyś, jako nastolatka ważyłam 78 kg. Teraz mam przy 172 cm 59 kg. Ostatnio celowo przytyłam koło 2 kg, bo już nie podobam się sobie kiedy ważę 57. Widziałam zdjęcia z wesela kuzynki i wyglądało to przy mojej budowie ciała i postawie niestety nieciekawie.
Oddaj mi swoją wagę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry