reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jest niestety,

Kiedys kumpel mi powiedzial ze buzie to mam ladna, ale reszta... i pokiwal przeczaco glowa=) kochany
Kumple to jednak świnie. Moi też lubią komentować, jak któreś z nas tyłek urośnie :D

Ja jednak uwazam, że nie jest. Mam koleżankę, która waży dużo więcej niż powinna. Na dodatek ma 160 cm wzrostu i jest taka mała kuleczka, ale cholera! Jest śliczna. I tak okropnie kobieca, że nie ma faceta który by się za nią nie obejrzał :) w każdym z nas jest piekno. Największym krokiem jest odkrycie go w samym sobie pomimo tych zbędnych kilogramów. A później już idzie z górki. Mówię ja. Ta, która przytyła 10 kg w miesiąc, a drugie 10 w ciągu następnych kilku. ;) i przeplakalam wiele wieczorów, jak gdzieś z moim miałam wyjsc, a nie miescilam się w swoje ciuchy ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kumple to jednak świnie. Moi też lubią komentować, jak któreś z nas tyłek urośnie :D

Ja jednak uwazam, że nie jest. Mam koleżankę, która waży dużo więcej niż powinna. Na dodatek ma 160 cm wzrostu i jest taka mała kuleczka, ale cholera! Jest śliczna. I tak okropnie kobieca, że nie ma faceta który by się za nią nie obejrzał :) w każdym z nas jest piekno. Największym krokiem jest odkrycie go w samym sobie pomimo tych zbędnych kilogramów. A później już idzie z górki. Mówię ja. Ta, która przytyła 10 kg w miesiąc, a drugie 10 w ciągu następnych kilku. ;) i przeplakalam wiele wieczorów, jak gdzieś z moim miałam wyjsc, a nie miescilam się w swoje ciuchy ;)

Ja juz mam okropny kompleks chyba. A jeszcE tesciu mi dogryza co raz. Eh..

Jotka, kochana... Patrz na to w ten sposób: to wszystko przez Twoje hormony. Ogarniesz dobrego lekarza, który Ci doprowadzi do 'stanu używalności' i wszystko wróci do normy.
A teściu zostanie wrednym i zgryźliwym staruchem ;)

Jotka, kochana... Patrz na to w ten sposób: to wszystko przez Twoje hormony. Ogarniesz dobrego lekarza, który Ci doprowadzi do 'stanu używalności' i wszystko wróci do normy.
A teściu zostanie wrednym i zgryźliwym staruchem ;)

Oby, dzis ortopeda wytlumaczyl mi cos czego nikt od 12lat mi nie umial wytłumaczyć. Dostalam zielone światło do aktywnosci i sposob jak ulzyc bólowi ktory bedzie juz ze mna zawsze=) wiec jest nadzieja do powrotu do aktywnosci sprzed pol roku.

Oby, dzis ortopeda wytlumaczyl mi cos czego nikt od 12lat mi nie umial wytłumaczyć. Dostalam zielone światło do aktywnosci i sposob jak ulzyc bólowi ktory bedzie juz ze mna zawsze=) wiec jest nadzieja do powrotu do aktywnosci sprzed pol roku.
No i super. Powoli, powoli wszystko wróci do normy, za co będę mocno trzymać kciuki :)

reklama
@Elodia pa co ja zdobyłam, to zdjecie wisi na "ścianie wnuczkow" mojej babci=D
Suuuuuuper!!!

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry