reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)
Witam w klubie.

reklama
Mnie boli to, że pierwsza dwojka przy pierwszych staraniach sie udała, a teraz już tracę głowe przed każdym spodziewanym okresem. Co miesiąc mam paranoje, ze na 100 jestem w ciąży, a tu dupa za każdym razem.

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Od dobrych 2 lat staram się o dzidziusia i nic nie wychodzi. Badałam hormony i mam niedoczynnosci tarczycy już unormowana, wysoka prolaktyne tez unormowana No i niestety niski progesteron a do tego pcos. W ciągu 2 lat miałam dwa razy owulacje stwierdzona na usg ale mimo to progesteron miałam niski. Przed każda miesiączka jak i po mam pare dni brązowych plamien. Brałam luteine i duphaston ale nie pomagało. Tak się zastanawiam co może być przyczyna tych brązowych plamien. Zaczęłam brac witaminę B6, magnez i teraz jeszcze niepokalanek bo ponoć pomaga. Jeśli któraś z was miała taki problem i się wyleczyła to proszę o każda podpowiedz i wskazówkę. Już nie wiem co robić. Brak mi sił na walkę czasami

Mnie boli to, że pierwsza dwojka przy pierwszych staraniach sie udała, a teraz już tracę głowe przed każdym spodziewanym okresem. Co miesiąc mam paranoje, ze na 100 jestem w ciąży, a tu dupa za każdym razem.
Odpuść=) i kochaj sie kiedy chcesz i ile chcesz. Z mezem cY z kochankiem musi byc fajnie=) uda się.

Rozmowa z moim synkiem:
(Zobaczył mala dzidzie na zdjeciu)
-dzidzia mała
-synku chcesz zeby taka mala dzidzia byla w domu?
-nie mała
-a jaka?
-duża
-chcesz zeby w domu byla duża dZidzia? Wieksza od Ciebie
-tak, duża

Wiec mi to w ogóle pozostaje chyba staranie sie o adopcje bardziej niz staranie sie o wlasne =P

Witam nowe koleżanki,rozgoscie się
@Elodia to za 2-3 dni zaczynasz działać?
Ja mam 164 cm i ważę 56 niby jest ok ale 2-3 kg mogę oddać przed ślubem ważyłam 47 ale to było za mało
Któraś ma dziś owulację ja niby też ja już podzialam a ty? Będziemy razem testować

Moj przyszly teść co chwile sie pyta kiedy przytyję i w koncu bede miec normalne cycki a nie jak decha....a nosze 75C/D wiec takie male chyba nie są. A jak sie ucieszyl jak nabralam ksztaltow i przytylam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wspolczuje tescia. Nigdy w rodzinie blizszej dalszej nie spotkalam z takim komentarzem lol Niech sie skupi na swojej! a nie mlodej lasce dupe zawraca :)
Pozatym kazdy ma rozne gusta!!!

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)

Witam kolezanke:)))))

Zaczne ze to nie byla dieta. To byla glodowka po której zawsze wystapi efekt jo jo .
Dieta ma dostarczac wszystkiego co niezbedne a tym bardziej nie mozesz sie glodzic bo to zaburza prace organizmu.
Polecam zaczac od zmiany nawyków jesli wciaz cos dzialasz:)

I zgadzam sie dziewczyny ze nie tyle waga wazna co cala nasza osobowość. Jesli czujemy sie dobrze w swojej skórze to nikomu nic udowadniac nie musimy proste
Odntakich osob pozytywna energia az bije..pozatym fajny ciuszek dziala cuda.. ;)

Nie chce byc szkieletorem.. Uwielbiam kobiece ksztalty eh ale coz ... Mam figure jaka mam to staram sie wydobyc to co w niej najlepsze i chyba kazda z Nas powinna do tego tak podchodzic:) dzieluchyy

Cześć Dziewczyny :) ja już od kilku dni Was podczytuje, ale jakoś nawet nie miałam czasu sie przywitać ;) mam nadzieję, ze mi wybaczycie. Jestem mama 2 dzieci, od kilku miesięcy staram się z mężem o 3. Dziś mi wypada owulacja, męża mam tylko w weekendy, więc nie wiem co będzie z tego miesiąca. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, więc szybko z tego nie zrezygnuje :)
Witaj:)

reklama
Do góry