reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)
Witam w klubie.

reklama
Mnie boli to, że pierwsza dwojka przy pierwszych staraniach sie udała, a teraz już tracę głowe przed każdym spodziewanym okresem. Co miesiąc mam paranoje, ze na 100 jestem w ciąży, a tu dupa za każdym razem.

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Od dobrych 2 lat staram się o dzidziusia i nic nie wychodzi. Badałam hormony i mam niedoczynnosci tarczycy już unormowana, wysoka prolaktyne tez unormowana No i niestety niski progesteron a do tego pcos. W ciągu 2 lat miałam dwa razy owulacje stwierdzona na usg ale mimo to progesteron miałam niski. Przed każda miesiączka jak i po mam pare dni brązowych plamien. Brałam luteine i duphaston ale nie pomagało. Tak się zastanawiam co może być przyczyna tych brązowych plamien. Zaczęłam brac witaminę B6, magnez i teraz jeszcze niepokalanek bo ponoć pomaga. Jeśli któraś z was miała taki problem i się wyleczyła to proszę o każda podpowiedz i wskazówkę. Już nie wiem co robić. Brak mi sił na walkę czasami

Mnie boli to, że pierwsza dwojka przy pierwszych staraniach sie udała, a teraz już tracę głowe przed każdym spodziewanym okresem. Co miesiąc mam paranoje, ze na 100 jestem w ciąży, a tu dupa za każdym razem.
Odpuść=) i kochaj sie kiedy chcesz i ile chcesz. Z mezem cY z kochankiem musi byc fajnie=) uda się.

Rozmowa z moim synkiem:
(Zobaczył mala dzidzie na zdjeciu)
-dzidzia mała
-synku chcesz zeby taka mala dzidzia byla w domu?
-nie mała
-a jaka?
-duża
-chcesz zeby w domu byla duża dZidzia? Wieksza od Ciebie
-tak, duża

Wiec mi to w ogóle pozostaje chyba staranie sie o adopcje bardziej niz staranie sie o wlasne =P

Witam nowe koleżanki,rozgoscie się
@Elodia to za 2-3 dni zaczynasz działać?
Ja mam 164 cm i ważę 56 niby jest ok ale 2-3 kg mogę oddać przed ślubem ważyłam 47 ale to było za mało
Któraś ma dziś owulację ja niby też ja już podzialam a ty? Będziemy razem testować

Moj przyszly teść co chwile sie pyta kiedy przytyję i w koncu bede miec normalne cycki a nie jak decha....a nosze 75C/D wiec takie male chyba nie są. A jak sie ucieszyl jak nabralam ksztaltow i przytylam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wspolczuje tescia. Nigdy w rodzinie blizszej dalszej nie spotkalam z takim komentarzem lol Niech sie skupi na swojej! a nie mlodej lasce dupe zawraca :)
Pozatym kazdy ma rozne gusta!!!

Co do wagi, to mam duży problem :( nigdy nie miałam otylosci, a po dwoch ciazach nie moge sie niestety tego pozbyć. Juz próbowałam tylu diet, niestety ciężko mi idzie. Szukalam przyczyny, ale wyniki wszystkie w normie. Zdesperowana rok temu przeszłam na diete białkowa gdzie zrzuciłam 30 kg, czułam się rewelacyjnie mimo, że umieralam z głodu, ale dopadl mnie efekt jo-jo, i przytylam chyba z 35. Może po prostu mam być taka i żadna dieta mi nie pomoże ;)

Witam kolezanke:)))))

Zaczne ze to nie byla dieta. To byla glodowka po której zawsze wystapi efekt jo jo .
Dieta ma dostarczac wszystkiego co niezbedne a tym bardziej nie mozesz sie glodzic bo to zaburza prace organizmu.
Polecam zaczac od zmiany nawyków jesli wciaz cos dzialasz:)

I zgadzam sie dziewczyny ze nie tyle waga wazna co cala nasza osobowość. Jesli czujemy sie dobrze w swojej skórze to nikomu nic udowadniac nie musimy proste
Odntakich osob pozytywna energia az bije..pozatym fajny ciuszek dziala cuda.. ;)

Nie chce byc szkieletorem.. Uwielbiam kobiece ksztalty eh ale coz ... Mam figure jaka mam to staram sie wydobyc to co w niej najlepsze i chyba kazda z Nas powinna do tego tak podchodzic:) dzieluchyy

Cześć Dziewczyny :) ja już od kilku dni Was podczytuje, ale jakoś nawet nie miałam czasu sie przywitać ;) mam nadzieję, ze mi wybaczycie. Jestem mama 2 dzieci, od kilku miesięcy staram się z mężem o 3. Dziś mi wypada owulacja, męża mam tylko w weekendy, więc nie wiem co będzie z tego miesiąca. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, więc szybko z tego nie zrezygnuje :)
Witaj:)

reklama
Do góry