reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja jestem załamana...chyba muszę zmienić lekarza...
Poszłam do niego po recepty na.Clexane Encorton i niby ok ale potem mnie zbadał i niby jest po owu, endometrium 17 mm i jest pęcherzyk...pytał o objawy ciążowe...mam jutro zrobić test a najlepiej bete i wtedy do niego po leki...mam dosyć. Ryczec mi się chce, bo wszystkie laski po poronieniach biorą leki szybciej a ja w dodatku z dodatnim ANA3 i antykoagulantem toczniowym nic....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Poszłam do niego po recepty na.Clexane Encorton i niby ok ale potem mnie zbadał i niby jest po owu, endometrium 17 mm i jest pęcherzyk...pytał o objawy ciążowe...mam jutro zrobić test a najlepiej bete i wtedy do niego po leki...mam dosyć. Ryczec mi się chce, bo wszystkie laski po poronieniach biorą leki szybciej a ja w dodatku z dodatnim ANA3 i antykoagulantem toczniowym nic....

spokojnie Kochana. Zmień lekarza, bo czy ma rację czy nie, to chyba straciłaś do niego zaufanie

Gabisku!!! Jesteś w ciąży!!!!!!!!!! Gratulacje!!!! Jednak dobrze odczytałas objawy!!! Czy ja coś przegapiłam???? Robiłaś jakiś test? Czy u gina sie okazało?? Ktory to dc, dpo, kiedy miałaś termin @??

Pójdź do innego gina jak chcesz miec backup. Ale bedzie dobrze kochana!! :)

Edit. Juz doczytałam, ze dzisiaj bedzie 10dpo. To szybciutko widac pęcherzyk! :)

Wiesz co, przemyślałam sprawę i jednak szukanie innego gina i tłumaczenie mu od początku i liczenie ze ten będzie sie znał to ok, ale dodatkowo. Teraz najszybciej to będzie po prostu - zrobić jutro szybciutko betę, wrócić do niego z wynikami tego samego dni i dostaniesz recepty! Jeden dzien opoźnienia to nic sie nie stanie, trzeba wierzyć.

Ostatnia edycja:
Gratulacje mydestiny i Evaa :) Duzo zdrowka dla was i maluszkow :)
Ja dopiero pierwszy miesiac staran, o poprzednia ciaze, osiem lat temu staralam sie rok, poronilam w 10 tyg, takze rozumiem was i sciskam wszystkie , ktore przechodza przez te traume.... Potem znow rok i pojawila sie druga kreseczka na tescie i to wlasnie w miesiacu, w ktorym powiedzialam sobie, ze daje sobie spokoj bo musze wyleczyc zeby, i bum, mialam dwa zeby wyrywane a bylam w ciazy , dostalam silne znieczulenie ale na szczesice nic sie nie dzialo zlego :)

Gabisku!!! Jesteś w ciąży!!!!!!!!!! Gratulacje!!!! Jednak dobrze odczytałas objawy!!! Czy ja coś przegapiłam???? Robiłaś jakiś test? Czy u gina sie okazało?? Ktory to dc, dpo, kiedy miałaś termin @??

Pójdź do innego gina jak chcesz miec backup. Ale bedzie dobrze kochana!! :)

Edit. Juz doczytałam, ze dzisiaj bedzie 10dpo. To szybciutko widac pęcherzyk! :)

Wiesz co, przemyślałam sprawę i jednak szukanie innego gina i tłumaczenie mu od początku i liczenie ze ten będzie sie znał to ok, ale dodatkowo. Teraz najszybciej to będzie po prostu - zrobić jutro szybciutko betę, wrócić do niego z wynikami tego samego dni i dostaniesz recepty! Jeden dzien opoźnienia to nic sie nie stanie, trzeba wierzyć.
Kochana, ja już sama nie wiem...
Zrobiłam dziś test.
Po pierwszych 3-5 minutach,negatywny.
Za pół godziny coś mnie tkneło, patrzę a tam bladzioch...nie wiem na ile to wiarygodne. I czy już sobie czegoś nie wkrecam. Teraz rano pokazałam koleżance w pracy to pierwsze co nie zauważyła a jak się przyjrzala to zaczęła piszczec i się śmiać....
Zrobiłam fotkę, chciałam Wam pokazać ale nic nie widać na zdjęciu.

Kochana, ja już sama nie wiem...
Zrobiłam dziś test.
Po pierwszych 3-5 minutach,negatywny.
Za pół godziny coś mnie tkneło, patrzę a tam bladzioch...nie wiem na ile to wiarygodne. I czy już sobie czegoś nie wkrecam. Teraz rano pokazałam koleżance w pracy to pierwsze co nie zauważyła a jak się przyjrzala to zaczęła piszczec i się śmiać....
Zrobiłam fotkę, chciałam Wam pokazać ale nic nie widać na zdjęciu.

Ciche gratulacje Gabis. Jakiej czułości miałaś ten test? Może beta jeszcze za niska. Trzymam mocno kciuki.

Ale się rozkrecilyscie dziewczyny. Będzie sporo marcowych dzieciaków [emoji173]

U mnie po @ i niedługo zaczynamy starania. Już się nie mogę doczekać...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciche gratulacje Gabis. Jakiej czułości miałaś ten test? Może beta jeszcze za niska. Trzymam mocno kciuki.

Ale się rozkrecilyscie dziewczyny. Będzie sporo marcowych dzieciaków [emoji173]

U mnie po @ i niedługo zaczynamy starania. Już się nie mogę doczekać...

Tak jak spisałam ten cykl na straty, tak się wyjątkowo nie nakręcam...
Nie wiem co się dzieje, zero emocji...
Może jutro dostanę urlop to zrobiłabym betę - bardziej wiarygodna na tak wczesnym etapie.
Nastawiłam się, że wczoraj dostaję recepty i jak już mąż wróci z delegacji na całe wakacje, to gdzieś jedziemy, wyluzuję, staramy się...a tu już?
Wzięłam rano Acard bo mam w domu i jak zawsze Femibion. Innych leków nie mam :-(

reklama
Tak jak spisałam ten cykl na straty, tak się wyjątkowo nie nakręcam...
Nie wiem co się dzieje, zero emocji...
Może jutro dostanę urlop to zrobiłabym betę - bardziej wiarygodna na tak wczesnym etapie.
Nastawiłam się, że wczoraj dostaję recepty i jak już mąż wróci z delegacji na całe wakacje, to gdzieś jedziemy, wyluzuję, staramy się...a tu już?
Wzięłam rano Acard bo mam w domu i jak zawsze Femibion. Innych leków nie mam :-(
Gabis głowa do góry. Będzie dobrze. Jutro się wszystko wyjasni. Tulam mocno.

Do góry