reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Idziemy podobnie w tym cyklu tzn wyprzedzasz mnie o 3 dni wiec bedziemy testowac w podobnym czasie, u mnie wykres serduszkowy bardzo podobnie wyglada ;)
o i widze ze w podobnym wieku jestesmy ;)

O! Super! Jak znam życie to ja nie będę nawet testować bo wredna @ zapewne pojawi się punktualnie jak w zegarku, ewentualnie prędzej niż później [emoji849]
Tez majstrujesz pierwszego [emoji64]?

reklama
Dzien doberek w niedziele ;)

Ale zescie juz naskrobaly, nie nadarzam za wami hi hi
U mnie wczoraj podzialane:-p zreszta w tym cyklu od zakonczenia @ postanowilam ,ze beda igraszki co dwa dni i narazie idzie zgodnie z planem a czy cos z tego wyjdzie zobaczymy ;) a po tym Clo od kilku dni jajniki oba napierdzielaja jak cholerka zwlaszcza jak siadam :(
Ale co innego mnie zastanawia poradzcie dziewczynki od jakiegos czasu mierze sobie rano tempke i zawsze na owulke mi temp rosnie a teraz ciagle spada, rozpisze wam:
zaraz po @ 6dc tempka skoczyla na 36,7 potem
7dc- 36,6
8dc- 36,6
9dc-36,6
10dc-36,5
11dc-36,4
i dzis 12dc 36,1
o co chodzi? niby teraz wlasnie mam owulke, pierwszy raz tak mam, miala ktoras podobnie prosze o rade :confused:

A używasz testów?

O! Super! Jak znam życie to ja nie będę nawet testować bo wredna @ zapewne pojawi się punktualnie jak w zegarku, ewentualnie prędzej niż później [emoji849]
Tez majstrujesz pierwszego [emoji64]?
Ja majstruje drugiego, synus ma juz 10 lat i bardzo bym chciala drugiego bobaska najlepiej coreczke ;)
Ale od dwoch lat sie staram i nic teraz 4 cykl mam juz wspomagajacy owulacje lekami i w lipcu i sierpniu tego roku mialam ciaze biochemiczna, zobaczymy co tym razem.

Tak uzywam i mam tez monitoring owulacji przy tych lekach wiec mi mowia kiedy dokladnie tzn w jaki dzien mam sie sexic ;) no i niby 2 razy sie cos zadzialo ale niestety na krotko :(

Przykro mi [emoji17] mam nadzieję, że w końcu Ci się uda! U mnie to w ogóle nic nie chce zadziałać, obawiam się że długa droga przede mną. Zawsze się bałam, że nie będę miała dzieci i niestety ten najgorszy scenariusz się sprawdza No ale jak to mówią dopóki nie ma @ jest nadzieja także nie będę się tu rozklejać :) [emoji123]

Tak uzywam i mam tez monitoring owulacji przy tych lekach wiec mi mowia kiedy dokladnie tzn w jaki dzien mam sie sexic ;) no i niby 2 razy sie cos zadzialo ale niestety na krotko :(
Jeszcze doczekasz się malucha :-) a może nawet dwóch naraz :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Od wczoraj mam doła dziewczynki nie mogę przestać płakać jak sobie uświadomienie że może nigdy nie będę miała była silna ale wczoraj peklam

Nie mysl o przyszlosci bo to wlasnie dpbija najbardziej. Nic nie jest przesadzone! Szanse sa i trzeba sie tego trzymac zobaczysz

Dzien doberek w niedziele ;)

Ale zescie juz naskrobaly, nie nadarzam za wami hi hi
U mnie wczoraj podzialane:-p zreszta w tym cyklu od zakonczenia @ postanowilam ,ze beda igraszki co dwa dni i narazie idzie zgodnie z planem a czy cos z tego wyjdzie zobaczymy ;) a po tym Clo od kilku dni jajniki oba napierdzielaja jak cholerka zwlaszcza jak siadam :(
Ale co innego mnie zastanawia poradzcie dziewczynki od jakiegos czasu mierze sobie rano tempke i zawsze na owulke mi temp rosnie a teraz ciagle spada, rozpisze wam:
zaraz po @ 6dc tempka skoczyla na 36,7 potem
7dc- 36,6
8dc- 36,6
9dc-36,6
10dc-36,5
11dc-36,4
i dzis 12dc 36,1
o co chodzi? niby teraz wlasnie mam owulke, pierwszy raz tak mam, miala ktoras podobnie prosze o rade :confused:

Moim zdaniem spadek na owulke . skok powinnas odnotowac w nastepnycb dniach... Plus minus 3 dni ale to tak te dni

Dzis u mnie jednoglosny proted
St i do kosciola nie idziemy..siedze i sie maluje bo lubie choc do pracy lzej.. I patrze sobie przez okno na trawe w ogrodzie.. maz musi skosic bo mi pies ginie hahaha rosnie po deszczach jak na drozdzAch lol

Ookatkaoo super z Was para:)) ja mam 32 i tez dają mi mniej z 25 a Maz gdyby nie jego zarost to na 20 wyglada lol masakra he
A bałagan u Ciebie widzę w pracach tego typu przebija mojego męża którego ganiam by mial lzej eh. No slucha cos tam slucha

Aaaa Elodia... Moj syn po tatusiu trzyma porządek ale on ma 1/3. ******* w pokoju takze latwiej he..a cora ma tego tyle ze trudniej ale ganiam ja by po zabawie odkładala zabawki...i tez raz zapowiedzialam ze wszystko co na podłodze w czarnym worku wyladuje i tak zrobiłam takze widze ze pomoglo;) slucha

Ostatnia edycja:
reklama
Mam to przeklęte pco różnie może być chodź mam ustawione leczenie i dobrego lekarza

Rozumiem Cię! Nadzieja to nie wszystko wiec nie będę Ci wpychać serów w stylu, wierz, nie załamuj się, musisz być silna itp... popłacz sobie dziewczyno! Wyrzuć to z siebie, zrobi Ci się lżej. Niestety nie potrafię przewidzieć przyszłości by powiedzieć Ci, ze jeszcze będzie dobrze. Wszystkie jedziemy na tym samym wózku tutaj i jedyna nadzieja jaka mam to ze jeszcze kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiały. Przytulilabym Cię i popłakała razem z Tobą ale niestety za daleko mam wiec ślę wirtualnego przytulasa [emoji1297][emoji1328]

Do góry