reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Idziemy podobnie w tym cyklu tzn wyprzedzasz mnie o 3 dni wiec bedziemy testowac w podobnym czasie, u mnie wykres serduszkowy bardzo podobnie wyglada ;)
o i widze ze w podobnym wieku jestesmy ;)

O! Super! Jak znam życie to ja nie będę nawet testować bo wredna @ zapewne pojawi się punktualnie jak w zegarku, ewentualnie prędzej niż później [emoji849]
Tez majstrujesz pierwszego [emoji64]?

reklama
Dzien doberek w niedziele ;)

Ale zescie juz naskrobaly, nie nadarzam za wami hi hi
U mnie wczoraj podzialane:-p zreszta w tym cyklu od zakonczenia @ postanowilam ,ze beda igraszki co dwa dni i narazie idzie zgodnie z planem a czy cos z tego wyjdzie zobaczymy ;) a po tym Clo od kilku dni jajniki oba napierdzielaja jak cholerka zwlaszcza jak siadam :(
Ale co innego mnie zastanawia poradzcie dziewczynki od jakiegos czasu mierze sobie rano tempke i zawsze na owulke mi temp rosnie a teraz ciagle spada, rozpisze wam:
zaraz po @ 6dc tempka skoczyla na 36,7 potem
7dc- 36,6
8dc- 36,6
9dc-36,6
10dc-36,5
11dc-36,4
i dzis 12dc 36,1
o co chodzi? niby teraz wlasnie mam owulke, pierwszy raz tak mam, miala ktoras podobnie prosze o rade :confused:

A używasz testów?

O! Super! Jak znam życie to ja nie będę nawet testować bo wredna @ zapewne pojawi się punktualnie jak w zegarku, ewentualnie prędzej niż później [emoji849]
Tez majstrujesz pierwszego [emoji64]?
Ja majstruje drugiego, synus ma juz 10 lat i bardzo bym chciala drugiego bobaska najlepiej coreczke ;)
Ale od dwoch lat sie staram i nic teraz 4 cykl mam juz wspomagajacy owulacje lekami i w lipcu i sierpniu tego roku mialam ciaze biochemiczna, zobaczymy co tym razem.

Tak uzywam i mam tez monitoring owulacji przy tych lekach wiec mi mowia kiedy dokladnie tzn w jaki dzien mam sie sexic ;) no i niby 2 razy sie cos zadzialo ale niestety na krotko :(

Przykro mi [emoji17] mam nadzieję, że w końcu Ci się uda! U mnie to w ogóle nic nie chce zadziałać, obawiam się że długa droga przede mną. Zawsze się bałam, że nie będę miała dzieci i niestety ten najgorszy scenariusz się sprawdza No ale jak to mówią dopóki nie ma @ jest nadzieja także nie będę się tu rozklejać :) [emoji123]

Tak uzywam i mam tez monitoring owulacji przy tych lekach wiec mi mowia kiedy dokladnie tzn w jaki dzien mam sie sexic ;) no i niby 2 razy sie cos zadzialo ale niestety na krotko :(
Jeszcze doczekasz się malucha :-) a może nawet dwóch naraz :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Od wczoraj mam doła dziewczynki nie mogę przestać płakać jak sobie uświadomienie że może nigdy nie będę miała była silna ale wczoraj peklam

Nie mysl o przyszlosci bo to wlasnie dpbija najbardziej. Nic nie jest przesadzone! Szanse sa i trzeba sie tego trzymac zobaczysz

Dzien doberek w niedziele ;)

Ale zescie juz naskrobaly, nie nadarzam za wami hi hi
U mnie wczoraj podzialane:-p zreszta w tym cyklu od zakonczenia @ postanowilam ,ze beda igraszki co dwa dni i narazie idzie zgodnie z planem a czy cos z tego wyjdzie zobaczymy ;) a po tym Clo od kilku dni jajniki oba napierdzielaja jak cholerka zwlaszcza jak siadam :(
Ale co innego mnie zastanawia poradzcie dziewczynki od jakiegos czasu mierze sobie rano tempke i zawsze na owulke mi temp rosnie a teraz ciagle spada, rozpisze wam:
zaraz po @ 6dc tempka skoczyla na 36,7 potem
7dc- 36,6
8dc- 36,6
9dc-36,6
10dc-36,5
11dc-36,4
i dzis 12dc 36,1
o co chodzi? niby teraz wlasnie mam owulke, pierwszy raz tak mam, miala ktoras podobnie prosze o rade :confused:

Moim zdaniem spadek na owulke . skok powinnas odnotowac w nastepnycb dniach... Plus minus 3 dni ale to tak te dni

Dzis u mnie jednoglosny proted
St i do kosciola nie idziemy..siedze i sie maluje bo lubie choc do pracy lzej.. I patrze sobie przez okno na trawe w ogrodzie.. maz musi skosic bo mi pies ginie hahaha rosnie po deszczach jak na drozdzAch lol

Ookatkaoo super z Was para:)) ja mam 32 i tez dają mi mniej z 25 a Maz gdyby nie jego zarost to na 20 wyglada lol masakra he
A bałagan u Ciebie widzę w pracach tego typu przebija mojego męża którego ganiam by mial lzej eh. No slucha cos tam slucha

Aaaa Elodia... Moj syn po tatusiu trzyma porządek ale on ma 1/3. ******* w pokoju takze latwiej he..a cora ma tego tyle ze trudniej ale ganiam ja by po zabawie odkładala zabawki...i tez raz zapowiedzialam ze wszystko co na podłodze w czarnym worku wyladuje i tak zrobiłam takze widze ze pomoglo;) slucha

Ostatnia edycja:
reklama
Mam to przeklęte pco różnie może być chodź mam ustawione leczenie i dobrego lekarza

Rozumiem Cię! Nadzieja to nie wszystko wiec nie będę Ci wpychać serów w stylu, wierz, nie załamuj się, musisz być silna itp... popłacz sobie dziewczyno! Wyrzuć to z siebie, zrobi Ci się lżej. Niestety nie potrafię przewidzieć przyszłości by powiedzieć Ci, ze jeszcze będzie dobrze. Wszystkie jedziemy na tym samym wózku tutaj i jedyna nadzieja jaka mam to ze jeszcze kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiały. Przytulilabym Cię i popłakała razem z Tobą ale niestety za daleko mam wiec ślę wirtualnego przytulasa [emoji1297][emoji1328]

Do góry