reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z wesela ;) także pochwałę się ;) to ja i moja gorsza połowa;p
1508058228-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Uhuhu piękna z Ciebie kobieta [emoji846]

reklama
Warunek.
1. Prosba - Posprzątaj swój pokój.
2.zacheta jak posprzatasz to nagroda -ale nie materialna.
Spacer wyjście na lody wspólna gra coś co dziecko lubi.
3. Warunek - jeśli nie posprząta (pytasz ją do kiedy sobie daje termin niech zaproponuje do której godziny czy pory dnia. Niech sama zaproponuje nie narzucaj) i wspólnie ustalcie co jeśli nie posprząta-I wtedy ograniczenie przywilejów.
I KONSEKWENCJA to podstawa :)
Powodzenia !:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O, to jest dobre. Wypróbujemy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Warunek.
1. Prosba - Posprzątaj swój pokój.
2.zacheta jak posprzatasz to nagroda -ale nie materialna.
Spacer wyjście na lody wspólna gra coś co dziecko lubi.
3. Warunek - jeśli nie posprząta (pytasz ją do kiedy sobie daje termin niech zaproponuje do której godziny czy pory dnia. Niech sama zaproponuje nie narzucaj) i wspólnie ustalcie co jeśli nie posprząta-I wtedy ograniczenie przywilejów.
I KONSEKWENCJA to podstawa :)
Powodzenia !:)

Chaotycznie ale na szybko pisane wybacz [emoji14]

Haha wydaje się;) bo tu pomalowana i uczesana ;p na taką okazję nie można iść jak kloszard ;) a mój mąż zawsze tak mówi że jak jest w delegacji to ja się stroje a jak on w domu to chodzę jak kloszard;p

Hehe ja maluję sie tylko do pracy, w domu to raczej w dresie chodzę więc też jak kloszard wyglądam xD chociaz np wiele osob mi daje mniej lat niż w rzeczywistosci mam. Haha jak młodą rodzilam to babki między sobą komentowaly że kolejna cztwrnastolatka przyszła rodzić a tu zonk xD jak im powiedziałam, że za miesiąc 20 lat kończę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hehe ja maluję sie tylko do pracy, w domu to raczej w dresie chodzę więc też jak kloszard wyglądam xD chociaz np wiele osob mi daje mniej lat niż w rzeczywistosci mam. Haha jak młodą rodzilam to babki między sobą komentowaly że kolejna cztwrnastolatka przyszła rodzić a tu zonk xD jak im powiedziałam, że za miesiąc 20 lat kończę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wiesz że inni mają najwięcej do powiedzenia;) ja się jakoś nigdy tym nie przejmowałam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie do dzisiaj pytają o dowód...
A w lutym skończę 26:)

reklama
Do góry