Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja siostra jest w 22 tygodniu z 3 dzieckiem i jak na Skype gadamy to potem zawsze mi siada i mówię kurde dlaczego ja też nie mogę??? Why????Ja sie znowu przygnębiłam. Znajoma rok po ślubie, na dniach będzie rodziła :-(
Z tym czuciem się gorszą to mam tak samo, nawet teraz jestem na placu zabaw i same w ciąży i małe dzieci a ja mówię do siebie jaka ja jestem beznadziejna nawet nie mogę zajść w ciążę@monia36 masz dużo racji, bo po @ od razu się podnoszę tylko jakoś no....czuję się gorsza od wszystkich, bo jednak innym się udaje od razu za pierwszym razem, a większości par udaje się w ciągu pół roku :-(
No tak. A tym bardziej że co chwilę ktoś zachodzi w ciążę a my tu nadal nie mozemy. Nic no jutro bede dzwonic po lekarzach i sie umawiac na wizyte u innego gina niż moja. Nam się kiedyś pewnie uda tylko droga do tego bedzie niestety dłuższa.Z tym czuciem się gorszą to mam tak samo, nawet teraz jestem na placu zabaw i same w ciąży i małe dzieci a ja mówię do siebie jaka ja jestem beznadziejna nawet nie mogę zajść w ciążę
Powiem ci że ja mam już coraz mniej cierpliwości, z synem zaszłam od razu w pierwszym cyklu bez testów, mierzenia temperatury potem przez lata uważaliśmy żeby nie wpaść a teraz tak ciężko, myślę że to mój wiek i stres który mi przez to wszystko towarzyszy ale nie potrafię się wyłączyć, tak bardzo chcę być w ciąży że to jest teraz dla mnie najważniejsze i nic na to nie poradzęNo tak. A tym bardziej że co chwilę ktoś zachodzi w ciążę a my tu nadal nie mozemy. Nic no jutro bede dzwonic po lekarzach i sie umawiac na wizyte u innego gina niż moja. Nam się kiedyś pewnie uda tylko droga do tego bedzie niestety dłuższa.
Przykro mi, widzę że dziś wszystkie na forum mamy jakiegoś dołaPrzyszła i do mnie wredna @ ;(((((
juz sobie trochę popłakałam, ale przestaję wierzyć,że mi się uda.
Kurde dlaczego nie można po prostu wpaść....