reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz że inni mają najwięcej do powiedzenia;) ja się jakoś nigdy tym nie przejmowałam.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się nie przejęłam wtedy :) najłatwiej jest innym złośliwie komentować, nie wiedząc, jak jest naprawdę :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hehe mnie w zeszłym roku się jakaś kasjerka pytała o dowód, jak akurat umalpwana nie byłam a szlam po coś na obiad i piwko dla M mialam. No to pokazalam dowód a tu kobieta strzeliła buraka hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moim zdaniem ludzie którzy mają do powiedzenia na temat kogoś więcej niż samych siebie to znaczy że mają strasznie drętwe zycie

Moim zdaniem ludzie którzy mają do powiedzenia na temat kogoś więcej niż samych siebie to znaczy że mają strasznie drętwe zycie

Znam z pracy takich aż za dużo. Co chwilę plotki, ploteczki, a jedna kobitka nawet sama przyznała, że ona lubi wiedzieć dużo o innych bo to jej hobby o_O albo lepsza sytuacja....w styczniu poszlam na początku na tą elektrokonizację, potem na początku lutego miałam włókniaka z piersi wycinanego (mega stres jak wyczuliśmy z M tego guza ale na szczęście tylko włókniak) no i w rezultacie wróciłam dopiero w marcu do pracy....i czego się o sobie dowiedzialam? Że nie było mnie w pracy, bo poroniłam a druga wersja,że miałam raka i przechodziłam ciężką chemię haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Od wczoraj mam doła dziewczynki nie mogę przestać płakać jak sobie uświadomienie że może nigdy nie będę miała była silna ale wczoraj peklam

Na różowo od 1wszego do 4tego jest ciotencja, mały kwiatek oznacza płodne, jajeczko owulejszyn (potwierdzona testami) a serduszka to bzykanko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idziemy podobnie w tym cyklu tzn wyprzedzasz mnie o 3 dni wiec bedziemy testowac w podobnym czasie, u mnie wykres serduszkowy bardzo podobnie wyglada ;)
o i widze ze w podobnym wieku jestesmy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek w niedziele ;)

Ale zescie juz naskrobaly, nie nadarzam za wami hi hi
U mnie wczoraj podzialane:-p zreszta w tym cyklu od zakonczenia @ postanowilam ,ze beda igraszki co dwa dni i narazie idzie zgodnie z planem a czy cos z tego wyjdzie zobaczymy ;) a po tym Clo od kilku dni jajniki oba napierdzielaja jak cholerka zwlaszcza jak siadam :(
Ale co innego mnie zastanawia poradzcie dziewczynki od jakiegos czasu mierze sobie rano tempke i zawsze na owulke mi temp rosnie a teraz ciagle spada, rozpisze wam:
zaraz po @ 6dc tempka skoczyla na 36,7 potem
7dc- 36,6
8dc- 36,6
9dc-36,6
10dc-36,5
11dc-36,4
i dzis 12dc 36,1
o co chodzi? niby teraz wlasnie mam owulke, pierwszy raz tak mam, miala ktoras podobnie prosze o rade :confused:

Do góry