Paraplu
Fanka BB :)
Witam się i ja!
U mnie dziś 13 dc, wczoraj zadziałaliśmy i dziś też zamierzamy. Przed sexikiem m mówi do mnie "to co robimy Mariolkę czy Monikę" a ja do niego, że przecież mamy robić braciszka dla naszego synka (bo on chce braciszka). Stwierdziliśmy, że nie ważne aby było donoszone i zdrowe.Dzisiaj zaczął pobolewać mnie lewy jajnik, tego akurat nie obstawiałam (był ostatnio, i zawsze jak mam owulkę z niego to boli dużo wcześniej). Z prawego miałam już 2 ciążę i liczyłam teraz na ten prawy. No nic zobaczymy co ma być co będzie. Chociaż fajnie byłoby zaskoczyć w lipcu bo m ma urodziny i mamy 8 rocznicę ślubu. Oby ten cykl był w końcu nasz!
Evree po cichu gratuluje! Ja też byłam już na urlopie, co prawda teraz dopiero mamy dni płodne ale mam nadzieję, że urlop też nam posłuży.
Paraplu jak tam u Ciebie? Dajesz radę?
Sałatka owocowa trzymasz nas w dużym napięciu.
Hejo. W sumie to okej u mnie. W nocy troszke pobolaly skurcze, bylam przygotowana na duuuzo wiekszy bol a te skurcze to byly takie troche bardziej bolesne skurcze miesiaczkowe. Trwaly gora 2 godziny. Lecialo duzko krwi i skrzepow (wybaczcie za opis). A nad ranem juz duzo mniej. I w sumie nie wiem czy tak szybko powinno zmalec to krwawienie bo teraz na prawde nie ma go duzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom