reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zrobiłam jeszcze jeden test i lecę na betę. Proszę o moc kciuków!
1467174208-1d1mld.jpeg

reklama
Hejka:) Ja dzis mialam pobudke o 5. Corka postanowila wstac troche wczesniej (zazwyczaj wstaje o 10). Mi od wczoraj jest niedobrze i strasznie smierdzi mi czekolada. Codziennie rano pilam kawe i jadlam jakies ciastko a dzis nie mam ochoty... Wiem ze na objawy ciazowe to jeszcze sporo za wczesnie ale moze t taki malutki znaczek ze juz sie cos dzieje? Dowiem sie pewnie jutro:) Milego dnia!:)

Hejka:) Ja dzis mialam pobudke o 5. Corka postanowila wstac troche wczesniej (zazwyczaj wstaje o 10). Mi od wczoraj jest niedobrze i strasznie smierdzi mi czekolada. Codziennie rano pilam kawe i jadlam jakies ciastko a dzis nie mam ochoty... Wiem ze na objawy ciazowe to jeszcze sporo za wczesnie ale moze t taki malutki znaczek ze juz sie cos dzieje? Dowiem sie pewnie jutro:) Milego dnia!:)

Sałatka, a jak wyniki bety - wczoraj robiłaś tak?

Evee, kciuki!!

Dzień dobry:) melduję się z rana. Test drugi - także negatywny. @ brak
To czekanie jest stresujące, niepewność męczy:/ oczywiście mam nadzieję, bo jak się nie da precyzyjnie określić dnia spodziewanej @, to teoretycznie wciąż brak II kresek jest wytłumaczalny:p

Jeżeli owulka była do 48h po teście owu z dwiema kreskami tzn w pt.17.06 (16dc), to ok 14dni później tj w pt.1.07 powinna pojawić się @.
Do soboty mam 3dni. Wylot rano. Wolałabym wiedzieć do tego czasu. Chyba że jutro na betę pójdę, tak żeby wynik mieć do pt. Sama nie wiem...

28dc...to w sumie jeszcze poziom hcg może być za niski do wykrycia testem. I tej wersji się trzymajmy:)

Sałatka, a jak wyniki bety - wczoraj robiłaś tak?

Evee, kciuki!!
tak robilam. Maz pozno z pracy wrocil wiec nie zdazyl odebrac a ja sie ruszyc nie moglam bo tesciowa juz pojechala a z cora nie jechalabym 12 km rowerem po te wyniki. Jutro zrobie drugie badanie to tez odbiore wczorajsze. Na glowie maz bedzie musial stanac zeby odebrac:)

reklama
Do góry