reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się i ja!
U mnie dziś 13 dc, wczoraj zadziałaliśmy i dziś też zamierzamy. Przed sexikiem m mówi do mnie "to co robimy Mariolkę czy Monikę" a ja do niego, że przecież mamy robić braciszka dla naszego synka (bo on chce braciszka). Stwierdziliśmy, że nie ważne aby było donoszone i zdrowe.Dzisiaj zaczął pobolewać mnie lewy jajnik, tego akurat nie obstawiałam (był ostatnio, i zawsze jak mam owulkę z niego to boli dużo wcześniej). Z prawego miałam już 2 ciążę i liczyłam teraz na ten prawy. No nic zobaczymy co ma być co będzie. Chociaż fajnie byłoby zaskoczyć w lipcu bo m ma urodziny i mamy 8 rocznicę ślubu. Oby ten cykl był w końcu nasz!
Evree po cichu gratuluje! Ja też byłam już na urlopie, co prawda teraz dopiero mamy dni płodne ale mam nadzieję, że urlop też nam posłuży.
Paraplu jak tam u Ciebie? Dajesz radę?
Sałatka owocowa trzymasz nas w dużym napięciu.

ja jak zrobiilam test to tez nie wierzylam z tym, ze u mnie krecha byla az fioletowa wiec ja tylko spokojnie na usg czekalam, myslalam, ze sie osram tam przed gabinetem, a teraz 15 tydzien i dzis moze poznam plec pasazera na gape :)
Od razu musisz nam powiedzieć! Aczkolwiek wydaje mi sie, ze to chlopak [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eveee gratuluję ;) &&& za betę

Kolekcjonerka u mnie cień cienia wyszedł na teście 10 dzień przed @. W dzień @ był taki bladzioch na 25 ze M stwierdził że to napewno nie ciąża ;)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry