reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dupa. @ przyszla :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Przykro mi :(

reklama
Te dwa testy kurde spokoju mi nie dają.. może Ty nie możesz utrzymać tej ciąży? Jak długo beta się utrzymuje po ew poronieniu? Kiedy masz wizytę u ginekologa? Może tutaj leży problem..

Chociaż wcale sie nie znamy to strasznie przeżywamy wszystkie niepowodzenia.. eh nie wiadomo co powiedzieć Kochana
Trzymaj sie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mi przykro Elodia:(
Najlepiej w tej sytuacji porobic badania i to potwierdzi co sie tak naprawde dzieje.
Nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz szczegolnie ze kazdy trzymal kciuki i wierzyl ze to plamienie oznacza ciaze eh
I jeszcze ten test.. Mysle ze byl felerny .. Podobnie mi jeden wyszedl o czym nie pisalam bo uznalam go za wadliwego ale mialam nadzieje! ze u Ciebie to cos znaczy

Eh

Trzymaj sie cieplo

Do góry