reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z wlasnwgp doswiadczenia wiem ze mimo chęci, by się nie nakręcac, i tak zawsze wychodzi inaczej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziękuję za miłe przywitanie. Trochę w ostatnich dniach zaczynam się nakręcać, czego efektem jest rejestracja tutaj. A miałam nadzieję, że pierwsze miesiące raczej będę traktować na chłodno. To nie takie proste. :)

Haha musialabys omijac tego typu fora ... Napewno byloby mniej nakrecania ... Temu chyba niektore laseczki robia sobie kilka dni wolnego ;) ja tez planowalam co by zajsc glowe czyms innym ciezko

Jestem na silce z Mezulkiem.wlasnie na orbitteku jakby ..tak tak staram sie oszczędZać takze powoli mozolnie ale do przodu ✌

@Elodia przykro mi [emoji17]wiem co czujesz... [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Ja dziś dostanę szału z tym moim synem... Jakiś zły dzień do rana nie da się z nim wytrzymać. Coś strasznego...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczeta, mam pytanko i bede wdzieczna za Wasze opinie [emoji4] cykle mam 26-28dniowe, w 29 zrobilam bete, wynik <0,1. Dzis 34dc, a okresu dalej nie ma. Czy myslicie, ze jest szansa na ciaze? Kiedy moge zrobic test sikany? jest w ogole sens go robic..? Ginekologa mam dopiero na 25.10. Dziekuje z.gory za odpowiedzi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczeta, mam pytanko i bede wdzieczna za Wasze opinie [emoji4] cykle mam 26-28dniowe, w 29 zrobilam bete, wynik <0,1. Dzis 34dc, a okresu dalej nie ma. Czy myslicie, ze jest szansa na ciaze? Kiedy moge zrobic test sikany? jest w ogole sens go robic..? Ginekologa mam dopiero na 25.10. Dziekuje z.gory za odpowiedzi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko chyba na 2 przypadki trafilam na forum gdzie wyszla taka beta i urosla..warto by bylo za 2 dni powtórzyć badz zrobić test jesli @ nie przyjdzie czego Ci zycze:)
Doczytałam ze jestes 34dc a robilas w 29...rob tescik ...bedzie szybciej..a noz!

reklama
Do góry