reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ola ty zwierzu hihihi
Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?" :p
My ze sobą nie mieszkamy a dziś miałam zostać u niego na noc więc byłaby okazja nacieszyć się sobą a tu taka d**a :crazy:

Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?" :p
My ze sobą nie mieszkamy a dziś miałam zostać u niego na noc więc byłaby okazja nacieszyć się sobą a tu taka d**a :crazy:

Bo to tak kuzwa jest jak sie planuje...widzisz my sie tez staramy to jak nie choroby to pracujemy czasem na inne zmiany wrrrrrrr
No ale nie bolalo go az tak bardzo widocznie hihi

Cześć Dziewczyny :) Aga gratuluje drugiej kreseczki :p U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...

Cześć Dziewczyny :) Aga gratuluje drugiej kreseczki [emoji14] U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...
Pewnie, może za wcześnie... Ja testuje 10i taka blada strasznie ta kreska..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :) Aga gratuluje drugiej kreseczki :p U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...

W dniu @ robilas? Jeszcze nic przesadzone takze glowa do gory:)

To go jeszcze stresowalas popedzaniem hihihi
Ale za to facet cZasem lubi byc biernym choc moze bez dodatkowego bolu chyba ze lubi historie Greya haha

Bylam w pracy odwiozlam dzieci zalatwie 2h jescze i Wolne! Czasem i ja potrzebuje sie 'odchamic'..jade na zakupy lol

Dupa. @ przyszla :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry