AgaRS90
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki [emoji173]To może będzie testować w jednym terminie Oby to był szczęśliwy cykl
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki [emoji173]To może będzie testować w jednym terminie Oby to był szczęśliwy cykl
Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?"Ola ty zwierzu hihihi
Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?"
My ze sobą nie mieszkamy a dziś miałam zostać u niego na noc więc byłaby okazja nacieszyć się sobą a tu taka d**a
Pewnie, może za wcześnie... Ja testuje 10i taka blada strasznie ta kreska..Cześć Dziewczyny Aga gratuluje drugiej kreseczki [emoji14] U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...
Cześć Dziewczyny Aga gratuluje drugiej kreseczki U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...
lili78 to może faktycznie za wcześnie, nie trać nadziei
ONAONAONA haha Chyba bolało bo tylko leżał, a ja wredna jeszcze mu powiedziałam po 10 min, że ta pozycja jest dup***a i tak w życiu nie dojdzie dzisiaj
Przykro miDupa. @ przyszla :-(