reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałaś już takie opóźnienie? Mi. Dziećmi też wyszły dopiero parę dni po @ blade kreski

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam w czerwcu 8 dni spoznienia ale wtedy nawet cienia zadnego nie widzialam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
AgaRS90 gratulacje :biggrin2:
Elodia skoro wyszła druga kreska to jak powtórzysz test to na pewno już będzie lepiej widoczna, po cichu gratuluję :biggrin2:
Nas chyba jakiś staraniowy pech dopadł [emoji14] M wczoraj miał mały wypadek w pracy, obita ręka i mocno stłuczona noga do tego spuchnięta :( Biedny ledwo na tej nodze staje, oczywiście o namiętnych igraszkach mogłam wczoraj zapomnieć ale co zrobić, poświęciłam się :D:p i go wykorzystałam :szok::D
Ten test z rana byl z czuloscia 25 tak ze po poludniu czulosc 10 zrobie. Zobaczymy. Ale ze ta krecha tak szybko znikla? Dziwne to to.

I bardzo dobrze ze go wykorzystalas hehe
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mam Rosmana kilka minut od bloku tak ze po 10 sie przejde ale teacik zrobiw po poludniu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć dziewczyny :) strasznie się cieszę z Waszych pozytywnych wiadomości! I dalej trzymam kciuki!:) u mnie dziś 8dc wiec wracamy do gry że tak powiem:p tym razem testów nie będę robić dopóki mi się okres nie będzie spóźniał. A przynajmniej będę się starać żeby tak było.
Dobrze że już piątek!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie dziś 8dc wiec wracamy do gry że tak powiem:p tym razem testów nie będę robić dopóki mi się okres nie będzie spóźniał. A przynajmniej będę się starać żeby tak było.
A kiedy spodziewasz się okresu? u mnie dziś 12dc, test planuję zrobić może 2 listopada, ale to tak na oko bo nie mam pojęcia kiedy spodziewać się @

Cześć dziewczyny :) strasznie się cieszę z Waszych pozytywnych wiadomości! I dalej trzymam kciuki!:) u mnie dziś 8dc wiec wracamy do gry że tak powiem:p tym razem testów nie będę robić dopóki mi się okres nie będzie spóźniał. A przynajmniej będę się starać żeby tak było.
Dobrze że już piątek!

Anus tez tak zamierzam. Czekac aż sie @ spozni:) ja mam miec @ ok 25 teraz

Aga twoj tescik wyszedl wczesniej przed @? Wiec zakladam ze bedzie wszystko wporzadeczku skoro tak wczesnie ale spokoju jak najbardziej jesli masz taka mozliwosc zrob to badanie.

Ja jak bedzie mi dane musze zawierzyc testom..musi byc ok koniec kropka!

;)

A kiedy spodziewasz się okresu? u mnie dziś 12dc, test planuję zrobić może 2 listopada, ale to tak na oko bo nie mam pojęcia kiedy spodziewać się @

Planowo kolejny okres ma przyjść 3 listopada:) ale niedawno byłam chora i mogą być jakieś wahania

reklama
Do góry