reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na betw nigdy za wcześnie. Jak juz kreski Ci widac to pewnie że leć. Ja z kolei się zastanawiam. Robilam test teraz bo aie jak na zlosc przebudzilam na siku no i wyszla jakas blada krecha ale po minucie bo ja wiem, moze dwóch, znikła. Nie wiem sama co o tym myslec.
A sutki jak dotkne to jakby papierem ściernym potarte. Po elke kilkudniowa pojde dzisiaj do rodzinnej ale betke w poniedzialek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Brawo! Dobra decyzja :)
Ja pędzę do pracy i jutro przed szkołą zrobię bete z rana

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow wow wow jakie kurde wiadomości z rana;)
Aga gratuluje;)
Elodia [emoji176] cudowna wiadomości ! @ dalej nie ma? Jesteś już po terminie?

Ja się witam z rana;) na 9 do klientki a po pracy mam nadzieję że uwine się z z klientami wcześniej muszę kupić przyjaciółki córce kartkę urodzinowa i o 16 jedziemy na przyjęcie do klubu zabaw z dziećmi. Tzn ja jadę bo małż coś tam będzie robił.

Mnie o dziwo moje testy nie korca;p może dlatego że są w samochodzie;ppp

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 3 dzien po terminie. Ale że ta krecha od razu znikla? To mnie dziwi. Kupie pozniej test z czuloscia 10 bo ten teraz byl z czuloscia 25. 10 juz w tym wypadku powinaa chociaz blada byc?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia kup ten z rosmana co są po dwa pakowane. On mi wyszedł najwcześniej. Kurde gdybyś mylą blisko bym co go przyniosła;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo! Dobra decyzja :)
Ja pędzę do pracy i jutro przed szkołą zrobię bete z rana

Gratulacje!! Juz widac lepiej. Ciesze sie bardzo :))))!!
A dziewczyny po co Betka jeśli tescik ewidetnie ciemnieje???
Ja beds musiała na tescikach jechac
I chyba dokupie co by mieć 2 rozne. Taki wynik powinien bYC wiarygodny hm

Ja sobie pluje w brode bo ciągle na 7 pracyje a punkty właśnie na 7 są...
Dziś znalazłam jeden na 6.30 ale to i tak nie zdążyłabym..
Niestety u mnie tak łatwo z urlopem nie jest, l4 zresztą też.. za mnie trzeba zrobić zastępstwa bo ktoś musi być z dziećmi... A kiedy nauczycielka jest na opiece na chore dziecko.. A dyrektorka na wyjeździe to jest to wręcz niemożliwe. I tak właśnie od 2 tyg chodzę z takim kaszlem że już czuje swist w płucach a nawet nie mam kiedy się iść osłuchać bo lekarz na mojej wsi tylko rano jest... eh.. więc beta dopiero jutro... A lekarz rodzinny nie mam pojęcia.. A boję się brać cojolwiek.
A szefowej o ew. ciazy nie chce mówić bo mi od wrzesnia jeszcze umowy nie dała...[emoji35] i wolę nie kusić losu..

Gratulacje!! Juz widac lepiej. Ciesze sie bardzo :))))!!
A dziewczyny po co Betka jeśli tescik ewidetnie ciemnieje???
Ja beds musiała na tescikach jechac
I chyba dokupie co by mieć 2 rozne. Taki wynik powinien bYC wiarygodny hm
Beta potwierdzi ciążę a zrobiona kolejna z dostępem (kiedy rosnie) świadczy o dobrym rozwoju dziecka

AgaRS90 gratulacje :biggrin2:
Elodia skoro wyszła druga kreska to jak powtórzysz test to na pewno już będzie lepiej widoczna, po cichu gratuluję :biggrin2:
Nas chyba jakiś staraniowy pech dopadł :p M wczoraj miał mały wypadek w pracy, obita ręka i mocno stłuczona noga do tego spuchnięta :( Biedny ledwo na tej nodze staje, oczywiście o namiętnych igraszkach mogłam wczoraj zapomnieć ale co zrobić, poświęciłam się :D:p i go wykorzystałam :szok::D

reklama
Do góry