reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na betw nigdy za wcześnie. Jak juz kreski Ci widac to pewnie że leć. Ja z kolei się zastanawiam. Robilam test teraz bo aie jak na zlosc przebudzilam na siku no i wyszla jakas blada krecha ale po minucie bo ja wiem, moze dwóch, znikła. Nie wiem sama co o tym myslec.
A sutki jak dotkne to jakby papierem ściernym potarte. Po elke kilkudniowa pojde dzisiaj do rodzinnej ale betke w poniedzialek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Brawo! Dobra decyzja :)
Ja pędzę do pracy i jutro przed szkołą zrobię bete z rana

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow wow wow jakie kurde wiadomości z rana;)
Aga gratuluje;)
Elodia [emoji176] cudowna wiadomości ! @ dalej nie ma? Jesteś już po terminie?

Ja się witam z rana;) na 9 do klientki a po pracy mam nadzieję że uwine się z z klientami wcześniej muszę kupić przyjaciółki córce kartkę urodzinowa i o 16 jedziemy na przyjęcie do klubu zabaw z dziećmi. Tzn ja jadę bo małż coś tam będzie robił.

Mnie o dziwo moje testy nie korca;p może dlatego że są w samochodzie;ppp

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 3 dzien po terminie. Ale że ta krecha od razu znikla? To mnie dziwi. Kupie pozniej test z czuloscia 10 bo ten teraz byl z czuloscia 25. 10 juz w tym wypadku powinaa chociaz blada byc?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia kup ten z rosmana co są po dwa pakowane. On mi wyszedł najwcześniej. Kurde gdybyś mylą blisko bym co go przyniosła;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo! Dobra decyzja :)
Ja pędzę do pracy i jutro przed szkołą zrobię bete z rana

Gratulacje!! Juz widac lepiej. Ciesze sie bardzo :))))!!
A dziewczyny po co Betka jeśli tescik ewidetnie ciemnieje???
Ja beds musiała na tescikach jechac
I chyba dokupie co by mieć 2 rozne. Taki wynik powinien bYC wiarygodny hm

Ja sobie pluje w brode bo ciągle na 7 pracyje a punkty właśnie na 7 są...
Dziś znalazłam jeden na 6.30 ale to i tak nie zdążyłabym..
Niestety u mnie tak łatwo z urlopem nie jest, l4 zresztą też.. za mnie trzeba zrobić zastępstwa bo ktoś musi być z dziećmi... A kiedy nauczycielka jest na opiece na chore dziecko.. A dyrektorka na wyjeździe to jest to wręcz niemożliwe. I tak właśnie od 2 tyg chodzę z takim kaszlem że już czuje swist w płucach a nawet nie mam kiedy się iść osłuchać bo lekarz na mojej wsi tylko rano jest... eh.. więc beta dopiero jutro... A lekarz rodzinny nie mam pojęcia.. A boję się brać cojolwiek.
A szefowej o ew. ciazy nie chce mówić bo mi od wrzesnia jeszcze umowy nie dała...[emoji35] i wolę nie kusić losu..

Gratulacje!! Juz widac lepiej. Ciesze sie bardzo :))))!!
A dziewczyny po co Betka jeśli tescik ewidetnie ciemnieje???
Ja beds musiała na tescikach jechac
I chyba dokupie co by mieć 2 rozne. Taki wynik powinien bYC wiarygodny hm
Beta potwierdzi ciążę a zrobiona kolejna z dostępem (kiedy rosnie) świadczy o dobrym rozwoju dziecka

AgaRS90 gratulacje :biggrin2:
Elodia skoro wyszła druga kreska to jak powtórzysz test to na pewno już będzie lepiej widoczna, po cichu gratuluję :biggrin2:
Nas chyba jakiś staraniowy pech dopadł :p M wczoraj miał mały wypadek w pracy, obita ręka i mocno stłuczona noga do tego spuchnięta :( Biedny ledwo na tej nodze staje, oczywiście o namiętnych igraszkach mogłam wczoraj zapomnieć ale co zrobić, poświęciłam się :D:p i go wykorzystałam :szok::D

reklama
Do góry