reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najwczesniej to widzialam 8dpo..ze wychodzily dziewczynom ale oprocz lekarza monitoringu to trudno byc na 100% pewnym co do dnia owulacji takze czy to takie 100%8dpo? Nie wiem. ..pozatym jak widze to stezenie hcg tez roznie u kobiet wystepuje ..czy rosnie ..albo mniej w moczu jest jak w organizmie. Nie wiem..to i testy wczesniej badz pozniej wychodzą...

Ja robilam test z cora ( wtedy mialam 28dni jak w zegarku wiec strzelalam ze 14 dc to owulacja )... Podajze 5 dni przed okresem i wyszla mi blada kreska ktora mozna bylo zobaczyc bez mruzenia oczu ze tak napisze ..kupilam wtedy kilka z ebay te zwykle paskowe ale jakie czule nie mam pojecia

Z pewnością wyjdą pozytywy [emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I to szybciej niż u mnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

1507866160-aaaaaa.jpeg

Zgodnie z obietnicą - dzisiejsze bladzioszki.
Paskowy Tak jak wczoraj, na płytce też blada bardziej widoczna kreska.
Testy czułości 10.
Myślicie, że nie za wcześnie na betę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na betw nigdy za wcześnie. Jak juz kreski Ci widac to pewnie że leć. Ja z kolei się zastanawiam. Robilam test teraz bo aie jak na zlosc przebudzilam na siku no i wyszla jakas blada krecha ale po minucie bo ja wiem, moze dwóch, znikła. Nie wiem sama co o tym myslec.
A sutki jak dotkne to jakby papierem ściernym potarte. Po elke kilkudniowa pojde dzisiaj do rodzinnej ale betke w poniedzialek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry