reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najwczesniej to widzialam 8dpo..ze wychodzily dziewczynom ale oprocz lekarza monitoringu to trudno byc na 100% pewnym co do dnia owulacji takze czy to takie 100%8dpo? Nie wiem. ..pozatym jak widze to stezenie hcg tez roznie u kobiet wystepuje ..czy rosnie ..albo mniej w moczu jest jak w organizmie. Nie wiem..to i testy wczesniej badz pozniej wychodzą...

Ja robilam test z cora ( wtedy mialam 28dni jak w zegarku wiec strzelalam ze 14 dc to owulacja )... Podajze 5 dni przed okresem i wyszla mi blada kreska ktora mozna bylo zobaczyc bez mruzenia oczu ze tak napisze ..kupilam wtedy kilka z ebay te zwykle paskowe ale jakie czule nie mam pojecia

Z pewnością wyjdą pozytywy [emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I to szybciej niż u mnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

1507866160-aaaaaa.jpeg

Zgodnie z obietnicą - dzisiejsze bladzioszki.
Paskowy Tak jak wczoraj, na płytce też blada bardziej widoczna kreska.
Testy czułości 10.
Myślicie, że nie za wcześnie na betę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na betw nigdy za wcześnie. Jak juz kreski Ci widac to pewnie że leć. Ja z kolei się zastanawiam. Robilam test teraz bo aie jak na zlosc przebudzilam na siku no i wyszla jakas blada krecha ale po minucie bo ja wiem, moze dwóch, znikła. Nie wiem sama co o tym myslec.
A sutki jak dotkne to jakby papierem ściernym potarte. Po elke kilkudniowa pojde dzisiaj do rodzinnej ale betke w poniedzialek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry