Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha to jak Tobie wyjdzie pozytyw to tez mi pożycz ;-)hihi... to pożycz ale taki pozytywny
Co kupiłaś ciekawego ?? Testy ciążowe [emoji2]Dzień dobry
Aga gratulacje po cichu ja też widzę druga kreskę. Który to dzień cyklu?
I ja jak deb** między klientkami zajrzałam do tego rosmana. I co??? No zgadnijcie?hahaha
Mam dość dopiero wrocilan z pracy ;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie ma reguly bo dzisiaj rano robilam tesy o czulosci 10 no i dupa blada wyszla :-/te mniej czułe zazwyczaj wychodzą pozytywnie juz po terminie @ chociaż wiadomo nie ma reguły...
Czego to producenci nie napiszą żeby zachęcić do zakupu.....7 dni tak ale to chyba predzej od zagnieżdżenia?Teraz już kumam dokształcał AM się na swoich w domu tych co mam. Ja posiadam te 25 czułość i jest tam jeszcze napisane że wykrywa ciążę już w 7 dniu od zapłodnienia.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ok idę na ten układHahaha to jak Tobie wyjdzie pozytyw to tez mi pożycz ;-)
7 dni po zapłodnieniu.... A musi być zapłodnienie by doszło do zagnieżdżenia zarodka.Czego to producenci nie napiszą żeby zachęcić do zakupu.....7 dni tak ale to chyba predzej od zagnieżdżenia?
spokojnie... jak to mówia : co ma wisieć nie utonie Jak się udało to się dowiemy juz niedługo ...a jesli nie to bedziemy znowu szaleć za kilka dni i też będzie fajnie Musimy szukać pozytywów tego wszystkiego i wreszcie bedzię ok i ta druga krecha taka wyrazna, ze aż po oczach bedzie biłaNo nie ma reguly bo dzisiaj rano robilam tesy o czulosci 10 no i dupa blada wyszla :-/
Czyli zgadłam [emoji16][emoji16][emoji16]Ta fortunę;0 haha kupiłam testy ja ogólnie się. A codzien nie maluje to omijam tamte stoiska
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom