reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz już kumam dokształcał AM się na swoich w domu tych co mam. Ja posiadam te 25 czułość i jest tam jeszcze napisane że wykrywa ciążę już w 7 dniu od zapłodnienia.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hihi... to pożycz ale taki pozytywny :p
Hahaha to jak Tobie wyjdzie pozytyw to tez mi pożycz ;-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry;)
Aga gratulacje po cichu ja też widzę druga kreskę. Który to dzień cyklu?

I ja jak deb** między klientkami zajrzałam do tego rosmana. I co??? No zgadnijcie?hahaha

Mam dość dopiero wrocilan z pracy ;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Co kupiłaś ciekawego ?? Testy ciążowe [emoji2]

Teraz już kumam dokształcał AM się na swoich w domu tych co mam. Ja posiadam te 25 czułość i jest tam jeszcze napisane że wykrywa ciążę już w 7 dniu od zapłodnienia.

Czego to producenci nie napiszą żeby zachęcić do zakupu.....7 dni tak ale to chyba predzej od zagnieżdżenia?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No nie ma reguly bo dzisiaj rano robilam tesy o czulosci 10 no i dupa blada wyszla :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
spokojnie... jak to mówia : co ma wisieć nie utonie :) Jak się udało to się dowiemy juz niedługo ...a jesli nie to bedziemy znowu szaleć za kilka dni i też będzie fajnie :) Musimy szukać pozytywów tego wszystkiego i wreszcie bedzię ok i ta druga krecha taka wyrazna, ze aż po oczach bedzie biła :)

reklama
Do góry