reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie nakrecajcie mnie tak :-)

Z mloda jak bylam w ciazy to zadnych objawow nie mialam poza ciagnieciem w podbrzuszu i masakryczna iloscia sluzu....bol cycków przyszedl wtedy w okolicach 8 tygodnia

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
wiadomo różnie są objawy ale ja tak własnie miałam :)

Nie rozumiem ,albo się nie znam test to test wychodzi albo jedna kreska albo dwie i bez znaczenia kiedy zrobisz. Czuły na 25 tzn?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czuly na 25 albo 10 to minimalna ilpsc hcg w moczu jaką moze qykryc test tka ze bardziej czule są te o czulosci 10.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie rozumiem ,albo się nie znam test to test wychodzi albo jedna kreska albo dwie i bez znaczenia kiedy zrobisz. Czuły na 25 tzn?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No coś Ty są testy o różnej "czułości"?:p ja mam 10, są też 25 i 50 chyba? Tzn że wyłapia jak masz tyle i tyle hcg w moczu. Kilka dni przed okresem możesz mieć poniżej 50 hcg więc test o tej czułości nie wyjdzie, a 10 już może tak:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry;)
Aga gratulacje po cichu ja też widzę druga kreskę. Który to dzień cyklu?

I ja jak deb** między klientkami zajrzałam do tego rosmana. I co??? No zgadnijcie?hahaha

Mam dość dopiero wrocilan z pracy ;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry;)
Aga gratulacje po cichu ja też widzę druga kreskę. Który to dzień cyklu?

I ja jak deb** między klientkami zajrzałam do tego rosmana. I co??? No zgadnijcie?hahaha

Mam dość dopiero wrocilan z pracy ;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Wezzlas do rosmana i zostawilas małą fortunę? ;-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry