reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny
No właśnie taki mialam plan, trzymalam siku cztery godziny az mnie w oczy szczypało, nasikalam na test i cisza... żadnej kreski!!!! ja dzisiaj jestem jakaś cofnieta w rozwoju chyba bo czy mozna zle nasikc na test??!!! :D Heheh ... to się nazywa budowanie napięcia :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

lili a ktory dzien cyklu u Ciebie?
Ja juz sie czuje lepiej...ale wczoraj bardzo bolalo mnie wszystko na owulke . nawet piersi rozgrzane szczypaly jak nigdy
U mnie 27 dc, brzuch dalej boli wiec pewnie @ sie zbliża... :( ale boli mnie tak prawie od owulacji...czasami do tego dziwnie ciągnie w środku no i sutki bolą od wczoraj bo wczesniej piersi bolały mnie tylko tak po bokach... no nic trzeba czekac co z tego wyniknie bo jak to sie mowi "sila wyższa" :)

Dzien dobry dziewczynki;)Tak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzie:pNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męza:tak:Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie:D

Spoko, nie generalizuje oczywiście i nie umniejszam zdolności pań ginekolog. Szczerze to nie trafiłam na taką wyrozumiałą i rzetelną, nie w moich stronach. Moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i potem jeszcze bylam u...(licze) dwóch innych, dopiero później przerzuciłam się na facetów i byłam u dwóch z czego do jednego się przekonałam i tylko do niego chodzę. Więc to nie ma reguły, absolutnie. I nie chciałam nikogo urazić :)

Nie urazilas=) ja nie tak to mialo zabrzmiec no. Co ty! =)

reklama
Dzien dobry dziewczynki;)Tak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzie:pNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męza:tak:Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie:D
Miłego i udanego wyjazdu :)

Do góry