reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny
No właśnie taki mialam plan, trzymalam siku cztery godziny az mnie w oczy szczypało, nasikalam na test i cisza... żadnej kreski!!!! ja dzisiaj jestem jakaś cofnieta w rozwoju chyba bo czy mozna zle nasikc na test??!!! :D Heheh ... to się nazywa budowanie napięcia :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

lili a ktory dzien cyklu u Ciebie?
Ja juz sie czuje lepiej...ale wczoraj bardzo bolalo mnie wszystko na owulke . nawet piersi rozgrzane szczypaly jak nigdy
U mnie 27 dc, brzuch dalej boli wiec pewnie @ sie zbliża... :( ale boli mnie tak prawie od owulacji...czasami do tego dziwnie ciągnie w środku no i sutki bolą od wczoraj bo wczesniej piersi bolały mnie tylko tak po bokach... no nic trzeba czekac co z tego wyniknie bo jak to sie mowi "sila wyższa" :)

Dzien dobry dziewczynki;)Tak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzie:pNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męza:tak:Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie:D

Spoko, nie generalizuje oczywiście i nie umniejszam zdolności pań ginekolog. Szczerze to nie trafiłam na taką wyrozumiałą i rzetelną, nie w moich stronach. Moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i potem jeszcze bylam u...(licze) dwóch innych, dopiero później przerzuciłam się na facetów i byłam u dwóch z czego do jednego się przekonałam i tylko do niego chodzę. Więc to nie ma reguły, absolutnie. I nie chciałam nikogo urazić :)

Nie urazilas=) ja nie tak to mialo zabrzmiec no. Co ty! =)

reklama
Dzien dobry dziewczynki;)Tak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzie:pNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męza:tak:Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie:D
Miłego i udanego wyjazdu :)

Do góry