reklama
lili78
Fanka BB :)
To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny
No właśnie taki mialam plan, trzymalam siku cztery godziny az mnie w oczy szczypało, nasikalam na test i cisza... żadnej kreski!!!! ja dzisiaj jestem jakaś cofnieta w rozwoju chyba bo czy mozna zle nasikc na test??!!! Heheh ... to się nazywa budowanie napięcia
Mirakulum
Tak jak ja z mierzenim temp rano hahaCześć Dziewczyny ja dzisiaj rano bylam tak przytrzymana , ze dopiero jak siku zrobilam to o tescie sobie przypomnialam ....
Mirakulum
Dzisiaj widzę nie tylko ja taka szykowna jestem
lili a ktory dzien cyklu u Ciebie?
Ja juz sie czuje lepiej...ale wczoraj bardzo bolalo mnie wszystko na owulke . nawet piersi rozgrzane szczypaly jak nigdy
lili78
U mnie 27 dc, brzuch dalej boli wiec pewnie @ sie zbliża... ale boli mnie tak prawie od owulacji...czasami do tego dziwnie ciągnie w środku no i sutki bolą od wczoraj bo wczesniej piersi bolały mnie tylko tak po bokach... no nic trzeba czekac co z tego wyniknie bo jak to sie mowi "sila wyższa"lili a ktory dzien cyklu u Ciebie?
Ja juz sie czuje lepiej...ale wczoraj bardzo bolalo mnie wszystko na owulke . nawet piersi rozgrzane szczypaly jak nigdy
Niusia21
Dzien dobry dziewczynkiTak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzieNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męzaWzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie
Jotka_
Spoko, nie generalizuje oczywiście i nie umniejszam zdolności pań ginekolog. Szczerze to nie trafiłam na taką wyrozumiałą i rzetelną, nie w moich stronach. Moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i potem jeszcze bylam u...(licze) dwóch innych, dopiero później przerzuciłam się na facetów i byłam u dwóch z czego do jednego się przekonałam i tylko do niego chodzę. Więc to nie ma reguły, absolutnie. I nie chciałam nikogo urazić
Nie urazilas=) ja nie tak to mialo zabrzmiec no. Co ty! =)
reklama
olaaa7
Miłego i udanego wyjazduDzien dobry dziewczynkiTak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzieNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męzaWzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie