olaaa7
Fanka BB :)
Mam taki zamiar, olać i nie zwracać uwagi. W sumie z niewieloma osobami z pracy rozmawiam, więc tym bardziej nie rozumiem skąd nagle ich zainteresowanie moją osobą. Między mną a M jest prawie 8 lat różnicy więc pewnie to też ma wpływ na to ich postrzeganie naszej relacji, że ja niby młoda głupia i do tego naiwna, że on będzie mi wierny itp. Wkurza mnie to bo M jest miłością mojego życia, nigdy wcześniej będąc z kimś innym takiego czegoś nie czułam, wiem że on mnie bardzo kocha, a wychodzi na to, że im bardziej oboje czujemy się szczęśliwi tym bardziej ludzi to boli i razi, może dlatego, że zostawił ich koleżankę, która sporo czasu tu pracowała, nie to co ja, bo ja to dopiero 3,5 roku.Olej to....moim zdaniem to jest nuda w pracy i zwykła bezczelność. A że ludzie lubią plotkować to już tego nie zmieni nikt. Bardziej ich zaboli jak będziesz takie komentarze miała głęboko i daleko wiesz gdzie :-) chodź pewna siebie a jak ktoś będzie próbował coś mówić to odp że jesteś w pracy i na prywatne sprawy nie będziesz rozmawiać bo to nieprofesjonalne. Amen.
P.s. o mnie też mówili,bo spotykałam się najpierw z jednym gościem,a później z jego znajomym, bo niby skakałam z kwiatka na kwiatek. Zamknęli się gdy pobraliśmy się. Ale jeszcze długo "interesowano" się nami.
Ja to olalam i nie utrzymuje kontaktów z takimi osobami bo po co.
Ostatnia edycja: