reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki Elodia.Szczerze to stracilam jakiekolwiek nadzieje na to ze sie uda. Brakuje mi juz sił i rozmyslam jaka ze mnie zona ktora nie moze dac dziecka swojemu mezowi:/ A wiem ze on bardzo chce:(
Też czasami tracę wiarę w to że się uda. Np teraz objawy mam genialne wręcz ale i tak nie wierze.....dopoki dwóch kresek nie zobaczę. Uda wam się w końcu kiedyś, szybciej niż mi, życzę wam tego :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Też czasami tracę wiarę w to że się uda. Np teraz objawy mam genialne wręcz ale i tak nie wierze.....dopoki dwóch kresek nie zobaczę. Uda wam się w końcu kiedyś, szybciej niż mi, życzę wam tego :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kupilam sobie nawet 50 testow owulacyjnych i 20 ciązowych i tak sobie mysle ze idiotka ze mnie po co mi te testy:/ Najgorsze jest to ze teraz widze duzo kobiet z brzuszkami i dziewczyny w pracy widza jak mi przykro patrzac na te kobiety.ciesze sie gdy widze kobiete w ciazy ale czuje w srodku smutek ze to nie mi jest teraz pisane:/caly czas mysle o kolezance z pracy jakie te zycie jest niesprawiedliwe.Byla z chlopakiem z ktorym zaszla w ciąze i chodzila sie chwalila,potem nie chciala byc z tym kolesiem bo chciala wrucic do bylego wiec usunela te dziecko a teraz ma dwojkie zdrowych slicznych chlopcow i wez sie w takiej sytuacji nie zalamuj:(

Witaj;)
A tez sie starasz o dzidzi?
Tak, już 6 cykl starań, biorę cały czas inofolic. Problem w tym,że mój mąż pracuje w nienormowanym wymiarze pracy, więc często go nie ma, jeździ w delegacje. Myślę, że chyba cieżko jest się nam wsztrzelić ://. Badania porobione, wszystko u mnie niby ok. To starania o pierwszego dzidziusia

Dzień dobry :) jak tam poranne wieści?

Mój negatyw-30dc. Choć wydaje mi się, że cień cienia coś przebija.. na zdj nawet tego nie widać ! Ale porównując stare paski z tym..ah..

Czekam dalej:)

Może jutro? 13 zawsze dla nas była szczęśliwa.. ślub, mój mąż dostał pracę 13ego..

Jutro trzymać za mnie kciuki!

Mam okropny kaszel, podczas którego niemiłosiernie kłuje mnie podbrzusze :/

I faktycznie coś nie tak z forum bo od 5 rano nie mogę nic dodać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodze do pani gin. I nie uwazam zeby czegos jej brakowalo jako lekarzowi.

Sa juz stare doktorki (taka proeadzila mi poprzedbia cciążę) ktore juz tylko siedza bo siedzą zgadzam sie, ale sa tez mlode panie doktor, ktorych nie trzeba wrzucac do jednego wora z reszta.
Spoko, nie generalizuje oczywiście i nie umniejszam zdolności pań ginekolog. Szczerze to nie trafiłam na taką wyrozumiałą i rzetelną, nie w moich stronach. Moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i potem jeszcze bylam u...(licze) dwóch innych, dopiero później przerzuciłam się na facetów i byłam u dwóch z czego do jednego się przekonałam i tylko do niego chodzę. Więc to nie ma reguły, absolutnie. I nie chciałam nikogo urazić :)

@Niusia21 tulę mocno. Doskonale Cię rozumiem :*

Test robilam. Negatyw. Ale z czułością 25 chociaz czy to po terminie @ ma jakieś znaczenie? Raczej małpisko prawie na pewno przyjdzie. A dzisiaj 31 dc mam. Chyba ze poczekam z kolejnym testem powiedzmy do soboty.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry