lili78
Fanka BB :)
A mnie dopadł jakiś mały smutek
Glowa do góry!!! Nie ma sensu się dołować, pozytywne nastawienie to podstawa chociaż dobrze wiem, ze czasami tak czlowieka najdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie dopadł jakiś mały smutek
Dziękuję lili78 :* usłyszałam dzisiaj, że niektórzy u mnie w pracy uważają, że jestem naiwna spotykając się z moim M W sumie nie przejmuje się opinią innych ale jakoś tak mi się zrobiło przykro.Glowa do góry!!! Nie ma sensu się dołować, pozytywne nastawienie to podstawa chociaż dobrze wiem, ze czasami tak czlowieka najdzie...
Nusia cudownie. Nie ma to jak zrelaksowanie sie sam na sam ze swoim mezczyzna hihiDzien dobry dziewczynkiTak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzieNie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męzaWzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie
Dziękuję lili78 :* usłyszałam dzisiaj, że niektórzy u mnie w pracy uważają, że jestem naiwna spotykając się z moim M W sumie nie przejmuje się opinią innych ale jakoś tak mi się zrobiło przykro.
Nie moge sie doczekac tego wyjazdu a jeszcze tydzien musze czekacNusia cudownie. Nie ma to jak zrelaksowanie sie sam na sam ze swoim mezczyzna hihi
Lili uszy do góry i nie mysl o objawach mysl pozytywnie
Dziekuje Olaaa7 :-*Miłego i udanego wyjazdu
Czulabym podobnie. zazdroSzczęNie moge sie doczekac tego wyjazdu a jeszcze tydzien musze czekac
Chłopak. Kto powiedział to nie wiem, koleżankI z mojego działu mi powiedziały, że tak niektórzy uważają.To twoj Maz czY chlopak? I kto tak powiedział..zycLiwa koleŻanka? Jakies konkrety?
Nie urazilas=) ja nie tak to mialo zabrzmiec no. Co ty! =)
Olej to....moim zdaniem to jest nuda w pracy i zwykła bezczelność. A że ludzie lubią plotkować to już tego nie zmieni nikt. Bardziej ich zaboli jak będziesz takie komentarze miała głęboko i daleko wiesz gdzie :-) chodź pewna siebie a jak ktoś będzie próbował coś mówić to odp że jesteś w pracy i na prywatne sprawy nie będziesz rozmawiać bo to nieprofesjonalne. Amen.Chłopak. Kto powiedział to nie wiem, koleżankI z mojego działu mi powiedziały, że tak niektórzy uważają.
Bo u nas to jest trochę poplątane wszystko. Z moim M poznaliśmy się przez fb, kiedyś zaprosił mnie do znajomych, zagadał i tak poleciało. Po paru dniach okazało się, że jego była żona pracuje, a raczej pracowała bo od kilku dni już nie pracuje, w tym samym miejscu co ja, 2 pokoje obok. Co prawda mam ją w znajomych na fb ale nie wiedziałam, że to jego była a on też nie zwrócił uwagi, kiedy zaprosił mnie do znajomych, że ja i ona się znamy a tym bardziej, że razem pracujemy.
Niestety w mojej pracy M nie ma najlepszej opinii, z wiadomych względów. On odszedł od żony, poznał inną itd. Ona rozpowszechniła wersję, że ją zdradzał, mimo tego, że nie byli już razem, no i M jest uważany za podrywacza i osobę która zdradza. Przykro mi tego słuchać tym bardziej, że nie mają racji a znają tylko wersje jednej strony. No i ja jestem teraz tą naiwną w oczach niektórych.
Koleżanki z działu akurat są życzliwe i trzymają za nas kciuki, ale widzę, że się trochę martwią, żeby mnie nie skrzywdził bo chyba też się od byłej M nasłuchały sporo ale ta opinia reszty mnie wkurzyła ...