reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dwa dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
witam się z rana ze wszystkimi staraczkami,
trochę odejdę od tematu żeby rozładować napięcie :p
wczoraj wpadłam do rossmana w wir zakupów, promocje były, -55% na kosmetyki do makijażu, no i jeszcze inne, ale że jestem typową wagą to łaziłam między tymi półkami (chyab z godzinę jak nie więcej) i sama nie wiedziałam co kupić, najchętniej chciałam jak najwięcej ale ostatecznie wybrałam tylko kilka rzeczy. M.in nowe lakiery :D:D za tydzień idę na wesele i pasuje jakoś wyglądać, sama się umaluję jedynie fryzjer ogarnie mi czuprynę. No i sęk w tym,że jeszcze nie wiem w czym pójdę :D oby nie było zimno..

doczytalam wreszcie co pisaliscie ...jak burzaa idziecie

wacajac do chlopow.. mam doczyniena na okolo wsrod znajomych z takim zachowaniem

Nie. Tak chlopy nie maja. a ucza sie ze tak mozna , to samo tyczy sie kobiet.
Moj tak nie ma wiec nie zgadzam sie z tym, od poczatku wiedzial co jest dla mnie najwaazniejsze z czym sie zgadzal, tafilam na rodzinnego faceta i to mi pasuje, ma swoje zle dni ale bez tych odpychajacych slow
Ma swoje wady tak jak i ja ale tutaj jestesmy zgodni..szacunek. Wsparcie zrozumienie najwazniejsze, wszystko to co teraz mamy zostalo wypracowane..pomagamy sobie i inaczej nie dogadalibysmy sie .. Ja jak i on pracujemy wiec musimy współgrać koniec kropka

Tez mielismy swoje problemy jak kazdy tyle ze innego pokroju przez co wstrzymywalam jakiekolwiek starania o 3 dziecko dopoki nie uzyskalismy stabilnosci mnie satysfakcjonujacej co by nie dokadac sobe wiecej problemow, bez zaufania nie mam dla mnie gruntu

Ja zrobiłam test owulacyjny i wyszedl mi wczoraj pozytyw takze znow pozniej owulka troche...ale nie wiem co bedzie z tego bo mialam przez 2h 38 stopni..

Elodia trzeba byc dobrej mysli , innego wyjscia nie ma;)

witam się z rana ze wszystkimi staraczkami,
trochę odejdę od tematu żeby rozładować napięcie :p
wczoraj wpadłam do rossmana w wir zakupów, promocje były, -55% na kosmetyki do makijażu, no i jeszcze inne, ale że jestem typową wagą to łaziłam między tymi półkami (chyab z godzinę jak nie więcej) i sama nie wiedziałam co kupić, najchętniej chciałam jak najwięcej ale ostatecznie wybrałam tylko kilka rzeczy. M.in nowe lakiery :D:D za tydzień idę na wesele i pasuje jakoś wyglądać, sama się umaluję jedynie fryzjer ogarnie mi czuprynę. No i sęk w tym,że jeszcze nie wiem w czym pójdę :D oby nie było zimno..

Veraska gratuluje zakupow hih, u mnie tez przecenki, juz kupilam co potrzeba, teraz bede zabierac sie za prezenty swiateczne! chce M KUPIC cos fajnego wiec musze zaczac poszukiwania;)
jestem bardzo ciekawa co on mi wymysli w tym roku hihih

Ostatnia edycja:
A jesli cos w teście ewentualnie wyjdzie to muszę wiedziec od razu. Wykonuję prace typowo fizyczną...dźwiganie schylanie podnoszenie chodzenie stanie w miejscu itp tak ze od razu na elke bede szla.
Objawow nlwych brak za wyjątkiem tego że wieczorno nocne mocne bóle i gorące podbrzusze w tej chwili zamienily się w lekkie ćmienie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry