reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dwa dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
witam się z rana ze wszystkimi staraczkami,
trochę odejdę od tematu żeby rozładować napięcie :p
wczoraj wpadłam do rossmana w wir zakupów, promocje były, -55% na kosmetyki do makijażu, no i jeszcze inne, ale że jestem typową wagą to łaziłam między tymi półkami (chyab z godzinę jak nie więcej) i sama nie wiedziałam co kupić, najchętniej chciałam jak najwięcej ale ostatecznie wybrałam tylko kilka rzeczy. M.in nowe lakiery :D:D za tydzień idę na wesele i pasuje jakoś wyglądać, sama się umaluję jedynie fryzjer ogarnie mi czuprynę. No i sęk w tym,że jeszcze nie wiem w czym pójdę :D oby nie było zimno..

doczytalam wreszcie co pisaliscie ...jak burzaa idziecie

wacajac do chlopow.. mam doczyniena na okolo wsrod znajomych z takim zachowaniem

Nie. Tak chlopy nie maja. a ucza sie ze tak mozna , to samo tyczy sie kobiet.
Moj tak nie ma wiec nie zgadzam sie z tym, od poczatku wiedzial co jest dla mnie najwaazniejsze z czym sie zgadzal, tafilam na rodzinnego faceta i to mi pasuje, ma swoje zle dni ale bez tych odpychajacych slow
Ma swoje wady tak jak i ja ale tutaj jestesmy zgodni..szacunek. Wsparcie zrozumienie najwazniejsze, wszystko to co teraz mamy zostalo wypracowane..pomagamy sobie i inaczej nie dogadalibysmy sie .. Ja jak i on pracujemy wiec musimy współgrać koniec kropka

Tez mielismy swoje problemy jak kazdy tyle ze innego pokroju przez co wstrzymywalam jakiekolwiek starania o 3 dziecko dopoki nie uzyskalismy stabilnosci mnie satysfakcjonujacej co by nie dokadac sobe wiecej problemow, bez zaufania nie mam dla mnie gruntu

Ja zrobiłam test owulacyjny i wyszedl mi wczoraj pozytyw takze znow pozniej owulka troche...ale nie wiem co bedzie z tego bo mialam przez 2h 38 stopni..

Elodia trzeba byc dobrej mysli , innego wyjscia nie ma;)

witam się z rana ze wszystkimi staraczkami,
trochę odejdę od tematu żeby rozładować napięcie :p
wczoraj wpadłam do rossmana w wir zakupów, promocje były, -55% na kosmetyki do makijażu, no i jeszcze inne, ale że jestem typową wagą to łaziłam między tymi półkami (chyab z godzinę jak nie więcej) i sama nie wiedziałam co kupić, najchętniej chciałam jak najwięcej ale ostatecznie wybrałam tylko kilka rzeczy. M.in nowe lakiery :D:D za tydzień idę na wesele i pasuje jakoś wyglądać, sama się umaluję jedynie fryzjer ogarnie mi czuprynę. No i sęk w tym,że jeszcze nie wiem w czym pójdę :D oby nie było zimno..

Veraska gratuluje zakupow hih, u mnie tez przecenki, juz kupilam co potrzeba, teraz bede zabierac sie za prezenty swiateczne! chce M KUPIC cos fajnego wiec musze zaczac poszukiwania;)
jestem bardzo ciekawa co on mi wymysli w tym roku hihih

Ostatnia edycja:
A jesli cos w teście ewentualnie wyjdzie to muszę wiedziec od razu. Wykonuję prace typowo fizyczną...dźwiganie schylanie podnoszenie chodzenie stanie w miejscu itp tak ze od razu na elke bede szla.
Objawow nlwych brak za wyjątkiem tego że wieczorno nocne mocne bóle i gorące podbrzusze w tej chwili zamienily się w lekkie ćmienie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry