Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mysl o tym za dużo :* przynajmniej postaraj się ale trzymam kciuki że będzie ciążaDwa dni
witam się z rana ze wszystkimi staraczkami,
trochę odejdę od tematu żeby rozładować napięcie
wczoraj wpadłam do rossmana w wir zakupów, promocje były, -55% na kosmetyki do makijażu, no i jeszcze inne, ale że jestem typową wagą to łaziłam między tymi półkami (chyab z godzinę jak nie więcej) i sama nie wiedziałam co kupić, najchętniej chciałam jak najwięcej ale ostatecznie wybrałam tylko kilka rzeczy. M.in nowe lakiery za tydzień idę na wesele i pasuje jakoś wyglądać, sama się umaluję jedynie fryzjer ogarnie mi czuprynę. No i sęk w tym,że jeszcze nie wiem w czym pójdę oby nie było zimno..
Dzięki. Plemienie raz jest a potem dluzsza chwilenic nie ma.najchetniej testowalabym codziennie ale to chyba tylko bym sie nakręcala tak że nastepny test jutro a potem w niedzielęnie mysl o tym za dużo :* przynajmniej postaraj się ale trzymam kciuki że będzie ciąża
Ja chcialam o 4 napisac o teście i dupa bo nic nie chcialo sie wysłać.Coś musiało być bo ten sam problem u mnie