reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nie bo siku mi się teraz jak na zlosc noe chce. Rano wstając do pracy zrobię. Jak bedzie pozytyw to do pracy juz nie pojde. Jak negatyw no to trudno. Moze pozytyw za kilka dni wyjdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
I to jest dobre nastawienie! Będzie dobrze :)

reklama
Kurcze mnie do moich dolegliwości doszedł koszmarny ból sutków jakby ktoś pocierał je papierem sciernym...nigdy tak nie miałam a kiedy myłam twarz i nachyliłam się nad umywalka to mnie zemdliło od jej zapachu a przecież była czysta i nie wiem czym miała niby pachnieć :)
To bardzo dobre objawy masz. Mnie oprocz tych plamień (obecnie jakies dwie male brązowe niteczki) bólu podbrzusza jakbym była w trakcie @, i bólu cycków po bokach (w zasadzie zaczynają boleć powoli całe) to nic więcej nie dolega. A, zmierzylam sobie temperaturkę tam na dole chociaz nie wiem czy to ma w tej chwili jakies znaczenie - 37.1 stopni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zazdroszczę umiejętności manualnych ja muszę płacić ciężki hajs za manicure i pedicure bo raz- nienawidzę tego robić, dwa-totalnie nie umiem ;D przed hybryda jak "malowalam" sama paznokcie - tragedia:D skórki zalane, nierówno, kształt paznokci-dramat, każdy inny.
Boże dzięki Ci za profesjonalistki w tej nie do ogarnięcia dla mnie dziedzinie :biggrin2:

Zazdroszczę umiejętności manualnych ja muszę płacić ciężki hajs za manicure i pedicure bo raz- nienawidzę tego robić, dwa-totalnie nie umiem ;D przed hybryda jak "malowalam" sama paznokcie - tragedia:D skórki zalane, nierówno, kształt paznokci-dramat, każdy inny.
Boże dzięki Ci za profesjonalistki w tej nie do ogarnięcia dla mnie dziedzinie :biggrin2:
Hahaha to jestes tak samo jak ja. Jedynie to aobie lakierwm paznokcie pomalujęale innych cudów robić nie umiem heheh

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wiesz moze to glupia zabrzmi bo nie znam sie na tym. Ale to ze bola cycki to oznaka wysokiej prolaktyny czy jak?
Tzn. U mnie to w taki sposob daje znać o sobie.. jak nie biore bromergonu to napier... mnie az skacze pod sufit chociazby myjac sie, jak biorę go to bola mnie znacznie mniej. Wiesz prolaktyna odpowiada za produkcje mleka w cyckach jakmam mam bardzo wysoka to samo mi kapie. Mimo ze od ponad roku nie karmie. Jak karmilam bylo super, odstawilismy sie. I zaczął sie mojnie dramat.

Oooooo mam to samo spostrzeżenie=D

reklama
Wiem co czujesz mimo że staram sie o rok krocej od Ciebie. Życzę Ci pięknej wieści przekazanej rodzinie jeszcze w tym roku a najlepiej w tym cyklu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dzieki Elodia.Szczerze to stracilam jakiekolwiek nadzieje na to ze sie uda. Brakuje mi juz sił i rozmyslam jaka ze mnie zona ktora nie moze dac dziecka swojemu mezowi:/ A wiem ze on bardzo chce:(

Do góry