reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To było kilka dni temu jak mi to mi powiedziała na tym zakończyłam temat... ale to wraca , tak jak każde zło które doświadczamy w życiu... Ciesze sie , że mam psychoterapęte i te spotkania.....

@Elodia zrobiłaś test?
No nie bo siku mi się teraz jak na zlosc noe chce. Rano wstając do pracy zrobię. Jak bedzie pozytyw to do pracy juz nie pojde. Jak negatyw no to trudno. Moze pozytyw za kilka dni wyjdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
może on sam sobie z tym nie radzi i dlatego tak powiedział...wiesz oni (znaczy chłopy) jednak są trochę dziwni.... głowa do góry!!! Jeszcze przemyśli to i przeprosi a najważniejsze jest to żebyś Ty sama nie obwiniała się!!!
Też o tym myślałam , ale czy wtedy wyładowywał sie tym na mnie ... Ja czekam na ten dzień kiedy on zapyta co Ja czuje po tej stracie ... ale wiem , że nigdy to nike nastąpi
No nie bo siku mi się teraz jak na zlosc noe chce. Rano wstając do pracy zrobię. Jak bedzie pozytyw to do pracy juz nie pojde. Jak negatyw no to trudno. Moze pozytyw za kilka dni wyjdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
nawet nie wiesz ile mam wiary w Twój pozytywny test i piękną kropeczke na usg i pierwszym zdjęciu :)

U mnie tragedia. Chyba te nasze facety z innej ziemi
Ja to wczoraj miałam wojnę.

Rano wstaje wczoraj i mówię do m
-gardło mnie boli chyba coś mnie bierze.
Ok. Pojechal do pracy ja do klientek , zadzwoniłam do teściowej ( mieszka klatkę obok) koło 10 i okazało się że oni wrócili bo padało. Ok myślę to fajnie ogarnie mieszkanie. Może coś ugotuje. O 14 dostałam smsa
-kup mi średniego gyrosa ( WTF)
Ok jemu? A sobie? A może kup nam ? A on kup mi gyrosa. Dobra ale przymknelam na to oko.
Wróciłam i oczywiście pierwsze co to zebrało mi się że nie zdążyłam do wydziału budownictwa zgłosić rozpoczęcie budowy. To słońcu nie wytrzymałam
Słuchaj ku*** chora jestem. Sory ale ja zapierdzielalam od 9 rano a ty od 10 jesteś w domu i nie potrafiłeś garów pozmywać? Pozamiatać? Co ty ku*** jesteś jakiś Bóg? Rzuciłam mu papierami i powiedziałam że wniosek i pozwolenie jest na niego więc niech sobie sam zapitala.

On że oczywiście on robił na mieszkaniu i wg. I ciągle wypominanie że ja tam palcem nie kiwam. A ja mu że on mi nie pomaga przy dzieciach. Przyszła koleżanka na paznokcie na 16 to zachowywał się jak powalony przy niej. Jakieś poburkiwania pod nosem bo poprosiłam żeby mi żel podał ...on poszedł sobie oczywiście na 2 godz na siłownię. Później jak wrócił to masakra. Taka jadka. Że mam zamknąć ryj. Wkurzyłam się strasznie mówię jak jeszcze raz tak powiesz wychodzę i nie wracam. A on do mnie to wypierd..... Poszłam uwierzcie do koleżanki siedziałam od 18 do 21 zostawiłam go z wszystkim samego z kapaniem i kolacja i spaniem . Wiecie jak się śmiałam jak miałam 15 nieodebrane połączeń po 19!! Hahahah poszłam później spać na sofę. A dziś wróciłam z pracy o 12 poszłam na kawę do teściowej. O 15 odebrałam dzieci i poszłam na 16 na świetlicę. Po 16 dzwoni mąż
- a co obiadu nie ma?
A ja - nie ma ma
- mówisz to z taką satysfakcja? On do mnie
A ja ze tak
A on
- to dlaczego nie ma obiadu?
- bo nie miałam czasu.

Zdziwił się ostro!! I o to mi chodziło. Wiem że sobie poradził bo poszedł biedny synek do mamusi ale mam to gdzieś skończyło się podstawianie pod nos. Wyobraźcie sobie że jak wrocilam że świetlicy miałam umyte naczynia hahaha

;P oh

Miłego wieczoru;) idę posmarować się vick- bo ledwo dycham

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Twoja postawa super tak trzymaj :)
Widzę , że mamy te same zainetrersowania czyli pazurki :0
Ja jestem samoukiem od ponad roku trenuje . W niedługim czasie chiałabym kurs :)

Też o tym myślałam , ale czy wtedy wyładowywał sie tym na mnie ... Ja czekam na ten dzień kiedy on zapyta co Ja czuje po tej stracie ... ale wiem , że nigdy to nike nastąpi

nawet nie wiesz ile mam wiary w Twój pozytywny test i piękną kropeczke na usg i pierwszym zdjęciu :)
To chyba ja mam najmniej wiary z was wszystkich. Dzięki za wsparcie :* caly czas nadal mam wrażenie że małpisko zawita lada chwila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie tragedia. Chyba te nasze facety z innej ziemi
Ja to wczoraj miałam wojnę.

Rano wstaje wczoraj i mówię do m
-gardło mnie boli chyba coś mnie bierze.
Ok. Pojechal do pracy ja do klientek , zadzwoniłam do teściowej ( mieszka klatkę obok) koło 10 i okazało się że oni wrócili bo padało. Ok myślę to fajnie ogarnie mieszkanie. Może coś ugotuje. O 14 dostałam smsa
-kup mi średniego gyrosa ( WTF)
Ok jemu? A sobie? A może kup nam ? A on kup mi gyrosa. Dobra ale przymknelam na to oko.
Wróciłam i oczywiście pierwsze co to zebrało mi się że nie zdążyłam do wydziału budownictwa zgłosić rozpoczęcie budowy. To słońcu nie wytrzymałam
Słuchaj ku*** chora jestem. Sory ale ja zapierdzielalam od 9 rano a ty od 10 jesteś w domu i nie potrafiłeś garów pozmywać? Pozamiatać? Co ty ku*** jesteś jakiś Bóg? Rzuciłam mu papierami i powiedziałam że wniosek i pozwolenie jest na niego więc niech sobie sam zapitala.

On że oczywiście on robił na mieszkaniu i wg. I ciągle wypominanie że ja tam palcem nie kiwam. A ja mu że on mi nie pomaga przy dzieciach. Przyszła koleżanka na paznokcie na 16 to zachowywał się jak powalony przy niej. Jakieś poburkiwania pod nosem bo poprosiłam żeby mi żel podał ...on poszedł sobie oczywiście na 2 godz na siłownię. Później jak wrócił to masakra. Taka jadka. Że mam zamknąć ryj. Wkurzyłam się strasznie mówię jak jeszcze raz tak powiesz wychodzę i nie wracam. A on do mnie to wypierd..... Poszłam uwierzcie do koleżanki siedziałam od 18 do 21 zostawiłam go z wszystkim samego z kapaniem i kolacja i spaniem . Wiecie jak się śmiałam jak miałam 15 nieodebrane połączeń po 19!! Hahahah poszłam później spać na sofę. A dziś wróciłam z pracy o 12 poszłam na kawę do teściowej. O 15 odebrałam dzieci i poszłam na 16 na świetlicę. Po 16 dzwoni mąż
- a co obiadu nie ma?
A ja - nie ma ma
- mówisz to z taką satysfakcja? On do mnie
A ja ze tak
A on
- to dlaczego nie ma obiadu?
- bo nie miałam czasu.

Zdziwił się ostro!! I o to mi chodziło. Wiem że sobie poradził bo poszedł biedny synek do mamusi ale mam to gdzieś skończyło się podstawianie pod nos. Wyobraźcie sobie że jak wrocilam że świetlicy miałam umyte naczynia hahaha

;P oh

Miłego wieczoru;) idę posmarować się vick- bo ledwo dycham

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja ale obszerna relacja :-) ale [emoji122] brawo [emoji122] za reakcję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurcze mnie do moich dolegliwości doszedł koszmarny ból sutków jakby ktoś pocierał je papierem sciernym...nigdy tak nie miałam a kiedy myłam twarz i nachyliłam się nad umywalka to mnie zemdliło od jej zapachu a przecież była czysta i nie wiem czym miała niby pachnieć :)

reklama
Kurcze mnie do moich dolegliwości doszedł koszmarny ból sutków jakby ktoś pocierał je papierem sciernym...nigdy tak nie miałam a kiedy myłam twarz i nachyliłam się nad umywalka to mnie zemdliło od jej zapachu a przecież była czysta i nie wiem czym miała niby pachnieć :)
To są tylko i wyłącznie dolegliwości ciążowe na detrgenty :0

Do góry