Elodia
Fanka BB :)
Hehe jak teraz @ jednak przyjdzie to za miesiac na jego oczach tak zrobięBrawo Ty!
Szkoda kasy... cała siate bym kupiła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe jak teraz @ jednak przyjdzie to za miesiac na jego oczach tak zrobięBrawo Ty!
Szkoda kasy... cała siate bym kupiła!
No tak. Teraz do szkoly plecak pakuje :-) masakra, w poniedzialek na technice będą robic pokrowiec na telefon :-)Chociaż tyle-mam nadzieję że tak bylo...
A owulacja kiedy?Ja mam 30dc. Brzuch napieprza jak szalony i mnóstwo śluzu mam. Mam takie uczucie jakby mi się w podbrzuszu wszystko gotowalo.
Oj... bardzo nie ładnie!!! Najczęściej to , że płód obumiera spowodowane jest przez czynniki niezależne od kobiety!!!! tydzień po mnie, moja przyjaciółka rowniez poroniła a lekarz powiedział mi, że chyba był jakiś wirus czy coś bo jeszcze 6 pacjentek w ciągu dwóch tygodni to spotkało tak się czasami dzieję .... Wiem , że takie słowa bolą ale nie daj się zdołować Dziewczyno!!!! Gdyby faceci byli tak silni jak się im wydaje, ze są to oni rodziliby dzieci a ich rozkłada na łopatki durny katar!!!!Myślałam , że wypłakałam już wszystkie łzy , a jednak nie!!! Moj M powiedzial , ze to może przez to , że coś dzwgłam czy cos sece przestalo bic , mój boże jak mógł tak powiedzieć !!! Jestem zła rozżalona , są dni , że jak patrze na mój brzuch to traktuje go jak umieralnia .....
No to ja jeszcze se poczekam coś widzę..Wedlug objawow ok 13dc
a pewnie, po co dwa razy choodzićWróciłam. Kupilam 3 testy. Najwyzej na następny miesiąc zostaną.
To było kilka dni temu jak mi to mi powiedziała na tym zakończyłam temat... ale to wraca , tak jak każde zło które doświadczamy w życiu... Ciesze sie , że mam psychoterapęte i te spotkania.....Oj... bardzo nie ładnie!!! Najczęściej to , że płód obumiera spowodowane jest przez czynniki niezależne od kobiety!!!! tydzień po mnie, moja przyjaciółka rowniez poroniła a lekarz powiedział mi, że chyba był jakiś wirus czy coś bo jeszcze 6 pacjentek w ciągu dwóch tygodni to spotkało tak się czasami dzieję .... Wiem , że takie słowa bolą ale nie daj się zdołować Dziewczyno!!!! Gdyby faceci byli tak silni jak się im wydaje, ze są to oni rodziliby dzieci a ich rozkłada na łopatki durny katar!!!!
może on sam sobie z tym nie radzi i dlatego tak powiedział...wiesz oni (znaczy chłopy) jednak są trochę dziwni.... głowa do góry!!! Jeszcze przemyśli to i przeprosi a najważniejsze jest to żebyś Ty sama nie obwiniała się!!!To było kilka dni temu jak mi to mi powiedziała na tym zakończyłam temat... ale to wraca , tak jak każde zło które doświadczamy w życiu... Ciesze sie , że mam psychoterapęte i te spotkania.....
@Elodia zrobiłaś test?