reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czyli 9cs,u mnie zaraz stuknie 20cs:(
Wiem co czujesz mimo że staram sie o rok krocej od Ciebie. Życzę Ci pięknej wieści przekazanej rodzinie jeszcze w tym roku a najlepiej w tym cyklu
skocz po ten test bo tu wszystkie ciekawe są wyniku :D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tak właśmnie sa dupkami .... Ja wczoraj tez pożarłam sie ze swoim...
Nie powinien Ci tak powiedzieć - odniosłam wrażenie , że tak jakby miał ato w du**e czy uda Wam sie mieć dziecko czy nie _ chore ale to facet i w dodtaku materialista .....przepraszam , jesli Cie uraziłam. Ale Ja dziś jestem po wizycie u psychoterapeuty, na której po raz pierwszy pękłam ... nie mogę sie pozbierać.... ryczę i tyle i mam dość tych facetów i mam wyrzuty sumienia sama do siebie , że serduszko mojego maleństwa przestało bić !!!!!
Miał trudne dzieciństwo i brak okazywania mu miłości przez ojca. Czasami wydaje się, że może mieć na wszystko wyjebane, ale to tak do końca nie jest. To dobry facet i zalezy mu na nas. Teraz byl niewyspany po jednej nocce a mial pare rzeczy do pozałatwiania i zaraz idzie na następną. Tez jak jestem niewyspana mówię rzeczy których potem żałuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W zasadzie to M zdazyl przyjsc. Ale mnie zranil. Juz wielka obraza majestatu że po co tak chce za tym biec bo moze mi sie spóźni i np jutro dostane czy cos i po co kase marnować na testy ktorw moga wyjsc negatywne. Ehhh.....przykrość mi sprawił :-( a podbrzusze cale mega nagrzane mam. Pewnie i tak @ przyjdzie znając moje szczęście :-( przy okazji oberwalo sie mlodej ktora chciala do kibla pojsc i nie wiedziala ze M w łazience jest. Trochę ją zjechał a na koncu stwierdzil ze ma to w dupie że młoda najwyzej sie zleje w gacie a on musi się przed pracą umyć :-( czwmu oni takimi dupkami są :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
...nie slomentuje
Ja wiem że każdy może mieć zły dzień ale na dziecku się to nie powinno odbijać.

reklama
Do góry