reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja Ci powiem że mnie tez tak dziwnie ciągnie w srodku a od wczoraj brzuch boli tak jakbym @ właśnie dostala chociaz ten ból mi zelżał teraz po pracy. Ale po calym dniu ciszy znpwu jakies brązowe plamienie się pojawilo chociaz niewiele tego jest. Wczoraj w 29 dc robilam test o czulosci 10 i wyszedl negatywny.

Dziewczyny dziekuje naprawdę za wsparcie i miłe słowa, chciałabym wierzyć że to jest to czego bym chciała, ale ja caly czas podswiadomie czuję, że @ i tak przyjdzie. A jestem chyba jedną z najdluzej starających się na forum?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Elodia a jak dlugo sie juz starasz? Niewiem czy pisalas:/

Kurde no i znowu to plamienie ustalo :-/ jutro po pracy kupię test i robie po południu nawet. Bo jakby coś wyszło to od razu do lekarza po zwolnienie i na szybko do gina sie umawiać. To plamienie mam inne niż miesiąc temu, nawet w forum zerknęłam :-/ dzien po pojawieniu się plamienia dostałam @ czyli analogicznie powinnam już @ mieć teraz a wkładki czyste. Dziwne to wszystko

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde no i znowu to plamienie ustalo :-/ jutro po pracy kupię test i robie po południu nawet. Bo jakby coś wyszło to od razu do lekarza po zwolnienie i na szybko do gina sie umawiać. To plamienie mam inne niż miesiąc temu, nawet w forum zerknęłam :-/ dzien po pojawieniu się plamienia dostałam @ czyli analogicznie powinnam już @ mieć teraz a wkładki czyste. Dziwne to wszystko

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja bym już dzisiaj jechała po ten test.. jak i tak chcesz to zrobić jutro to lepiej rano niż po poludniu

reklama
Do góry