reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny! Rzadko sie udzielam ale czytam regularnie. U mnie 20dc i czekam... Mam pytanie: czy wasi partnerzy robili sobie jakieś badania? Może to nie po waszej stronie leży problem. Mój M też sie jeszcze nie badał. Podczas wizyty gin zasugerowała że jesli przez 9mcy się nie uda mimo moich dobrych wyników to trzeba przemyśleć tę kwestię. M powiedział że nie ma problemu i jeśli są zalecenia to zrobi badanie. A jak z tym u Was?
Mój M póki co badań sobie nie robił, ale wynika to z tego, że ja miałam nieregularne cykle więc musiałam najpierw popracować nad sobą, teraz doszedł problem z tarczycą, w przyszłym tygodniu idę też na monitoring cyklu i jeśli okaże się, że tam wszystko działa prawidłowo to wybierzemy się do jakiegoś lekarza od niepłodności niech on nas dalej pokieruje co i w jakiej kolejności sprawdzać. Czytałam też, że czasem zdarza się u kobiet, że są niedrożne jajowody i wtedy trzeba wykonać badanie hsg, które je udrożni. Nie szukam na siłę przyczyny u siebie, ale wiem, że nie wszystko u mnie działa jak powinno dlatego chcę to uregulować w pierwszej kolejności.

reklama
Odnośnie lekarzy to ja też chodzę do kobiety ginekologa, byłam też kilka razy u facetów, ale jednak ta kobieta ze swoim mega pozytywnym nastawieniem mnie zdecydowanie do siebie przekonała. Prowadziła moją ciążę i pomimo tego, że były drobne komplikacje to nie pozwalała się załamywać i wspierała mnie bardzo, dlatego jestem jej mega wdzięczna i raczej jej nie zmienię.

@Elodia nie denerwuj się, wiem, że to łatwo się mówi ale jeśli jest coś na rzeczy to stres nie pomaga, musisz się uspokoić dla dobra ewentualnej fasolki. @ nie ma więc cały czas jest nadzieja i z każdym dniem większa, pamiętaj :)
No tak mnie mocno teraz bolalo że az musialam nospe wziac a plamka tylko jedna na podpasce a myslalam ze mnie mocno zalalo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć Wszystkim:) ja dzisiaj 26 dc, brzucho boli jak na @ ale czasami tak dziwnie ciągnie mnie w środku...do tego piersi bolą i dzisiaj miałam przez pół dnia dziwny posmak w ustach... kupiłam trzy testy ale były tylko o czułości 25:( nie wiem czy jest sens robić taki dzisiaj i to jeszcze wieczorem...ale kusi mnie bardzo :)

Ja bym obstawiała ciążę. Może pójdź na betę [emoji3][emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no poczekam do jutra bo teoretycznie wedlug zwyklych dlugosci plamien @ powinna zjawić się jutro. Jak do jutra @ nie będzid to machnę teścik w piątek z rana a jak nadal będzie negatyw to wtedy ew..betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Cześć Wszystkim:) ja dzisiaj 26 dc, brzucho boli jak na @ ale czasami tak dziwnie ciągnie mnie w środku...do tego piersi bolą i dzisiaj miałam przez pół dnia dziwny posmak w ustach... kupiłam trzy testy ale były tylko o czułości 25:( nie wiem czy jest sens robić taki dzisiaj i to jeszcze wieczorem...ale kusi mnie bardzo :)
Znam to. Teraz promocja w Rosmanie. I kurde wiesz jak mnie korciło kupić z 5;) ale ominelam szerokim łukiem

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry