reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie no poczekam do jutra bo teoretycznie wedlug zwyklych dlugosci plamien @ powinna zjawić się jutro. Jak do jutra @ nie będzid to machnę teścik w piątek z rana a jak nadal będzie negatyw to wtedy ew..betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Żeby się Wam udało! Czekamy na dobre wiadomości!!! Potrzebne są nam na forum kolejne ||.

Cześć Wszystkim:) ja dzisiaj 26 dc, brzucho boli jak na @ ale czasami tak dziwnie ciągnie mnie w środku...do tego piersi bolą i dzisiaj miałam przez pół dnia dziwny posmak w ustach... kupiłam trzy testy ale były tylko o czułości 25:( nie wiem czy jest sens robić taki dzisiaj i to jeszcze wieczorem...ale kusi mnie bardzo :)
Ja Ci powiem że mnie tez tak dziwnie ciągnie w srodku a od wczoraj brzuch boli tak jakbym @ właśnie dostala chociaz ten ból mi zelżał teraz po pracy. Ale po calym dniu ciszy znpwu jakies brązowe plamienie się pojawilo chociaz niewiele tego jest. Wczoraj w 29 dc robilam test o czulosci 10 i wyszedl negatywny.

Dziewczyny dziekuje naprawdę za wsparcie i miłe słowa, chciałabym wierzyć że to jest to czego bym chciała, ale ja caly czas podswiadomie czuję, że @ i tak przyjdzie. A jestem chyba jedną z najdluzej starających się na forum?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Najlepsze jest to , że miałam się nie nakręcać i na luzie podejść do tematu :p
Hahaha ja nie wiem jaka kobieta podchodzi na na luzie. Ja mialam tak o poprostu przestać się zabezpieczac. Będzie to będzie. A mój mąż jak zetknął na moim fonie aplikacje bb to już widziałam jego śmiech... I tylko mówi co już forum tobą zawładnęło;p

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po tym jak straciłam ciążę w 12 tc ( a staraliśmy się o nią koło dwóch lat) odpuściłam i można powiedzieć, że wpadliśmy ...i tak oto mam synka 6 lat :D

reklama
Do góry