ginngerr7787
Fanka BB :)
Mój M póki co badań sobie nie robił, ale wynika to z tego, że ja miałam nieregularne cykle więc musiałam najpierw popracować nad sobą, teraz doszedł problem z tarczycą, w przyszłym tygodniu idę też na monitoring cyklu i jeśli okaże się, że tam wszystko działa prawidłowo to wybierzemy się do jakiegoś lekarza od niepłodności niech on nas dalej pokieruje co i w jakiej kolejności sprawdzać. Czytałam też, że czasem zdarza się u kobiet, że są niedrożne jajowody i wtedy trzeba wykonać badanie hsg, które je udrożni. Nie szukam na siłę przyczyny u siebie, ale wiem, że nie wszystko u mnie działa jak powinno dlatego chcę to uregulować w pierwszej kolejności.Cześć dziewczyny! Rzadko sie udzielam ale czytam regularnie. U mnie 20dc i czekam... Mam pytanie: czy wasi partnerzy robili sobie jakieś badania? Może to nie po waszej stronie leży problem. Mój M też sie jeszcze nie badał. Podczas wizyty gin zasugerowała że jesli przez 9mcy się nie uda mimo moich dobrych wyników to trzeba przemyśleć tę kwestię. M powiedział że nie ma problemu i jeśli są zalecenia to zrobi badanie. A jak z tym u Was?