reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny! Rzadko sie udzielam ale czytam regularnie. U mnie 20dc i czekam... Mam pytanie: czy wasi partnerzy robili sobie jakieś badania? Może to nie po waszej stronie leży problem. Mój M też sie jeszcze nie badał. Podczas wizyty gin zasugerowała że jesli przez 9mcy się nie uda mimo moich dobrych wyników to trzeba przemyśleć tę kwestię. M powiedział że nie ma problemu i jeśli są zalecenia to zrobi badanie. A jak z tym u Was?
Mój M póki co badań sobie nie robił, ale wynika to z tego, że ja miałam nieregularne cykle więc musiałam najpierw popracować nad sobą, teraz doszedł problem z tarczycą, w przyszłym tygodniu idę też na monitoring cyklu i jeśli okaże się, że tam wszystko działa prawidłowo to wybierzemy się do jakiegoś lekarza od niepłodności niech on nas dalej pokieruje co i w jakiej kolejności sprawdzać. Czytałam też, że czasem zdarza się u kobiet, że są niedrożne jajowody i wtedy trzeba wykonać badanie hsg, które je udrożni. Nie szukam na siłę przyczyny u siebie, ale wiem, że nie wszystko u mnie działa jak powinno dlatego chcę to uregulować w pierwszej kolejności.

reklama
Odnośnie lekarzy to ja też chodzę do kobiety ginekologa, byłam też kilka razy u facetów, ale jednak ta kobieta ze swoim mega pozytywnym nastawieniem mnie zdecydowanie do siebie przekonała. Prowadziła moją ciążę i pomimo tego, że były drobne komplikacje to nie pozwalała się załamywać i wspierała mnie bardzo, dlatego jestem jej mega wdzięczna i raczej jej nie zmienię.

@Elodia nie denerwuj się, wiem, że to łatwo się mówi ale jeśli jest coś na rzeczy to stres nie pomaga, musisz się uspokoić dla dobra ewentualnej fasolki. @ nie ma więc cały czas jest nadzieja i z każdym dniem większa, pamiętaj :)
No tak mnie mocno teraz bolalo że az musialam nospe wziac a plamka tylko jedna na podpasce a myslalam ze mnie mocno zalalo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć Wszystkim:) ja dzisiaj 26 dc, brzucho boli jak na @ ale czasami tak dziwnie ciągnie mnie w środku...do tego piersi bolą i dzisiaj miałam przez pół dnia dziwny posmak w ustach... kupiłam trzy testy ale były tylko o czułości 25:( nie wiem czy jest sens robić taki dzisiaj i to jeszcze wieczorem...ale kusi mnie bardzo :)

Ja bym obstawiała ciążę. Może pójdź na betę [emoji3][emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no poczekam do jutra bo teoretycznie wedlug zwyklych dlugosci plamien @ powinna zjawić się jutro. Jak do jutra @ nie będzid to machnę teścik w piątek z rana a jak nadal będzie negatyw to wtedy ew..betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Cześć Wszystkim:) ja dzisiaj 26 dc, brzucho boli jak na @ ale czasami tak dziwnie ciągnie mnie w środku...do tego piersi bolą i dzisiaj miałam przez pół dnia dziwny posmak w ustach... kupiłam trzy testy ale były tylko o czułości 25:( nie wiem czy jest sens robić taki dzisiaj i to jeszcze wieczorem...ale kusi mnie bardzo :)
Znam to. Teraz promocja w Rosmanie. I kurde wiesz jak mnie korciło kupić z 5;) ale ominelam szerokim łukiem

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry