reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mogę się podłączyć do was
Pewnie :)
To my powiedzielismy o staraniach tylko mpim rodzicom póki co i narazie nie ma pytań, tylko M rodzice sie pytają i jego dziadkowie koedy się doczekają wnuka czy wnuczki.
Aha :) Ja się boję, że moi rodzice powiedzą, że mamy jeszcze czas, że najpierw samochód (musimy się rozejrzeć za nowym) i mój awans w pracy (na który szczerze mówiąc nie wiem, czy się doczekam). Ale mój tata choruje na nowotwór i co jakiś czas ma badanie PET, więc myślę że wtedy już będę musiała im powiedzieć o staraniach. Po takim badaniu tata się nie może kontaktować z kobietami w ciaży, karmiącymi i dziećmi do 16 roku życia...

reklama
Tydzień mnie nie było, a pół dnia zajęło mi nadrabianie tematu :D

Ogólnie to nasi rodzice, rodzina i znajomi nie wiedzą. To ja nie chce im mowic, bo zaczną się dopytywania, dobre rady itp a nie wiadomo ile nam te starania czasowo zajmą. A jak mi coś nie idzie, a ktoś o to ciągle dopytuje to dostaje szalu [emoji14]

Ogólnie coś dziwnego się że mna dzieje. 11 dzień cyklu i chyba owu się zbliża, bo tu zaboli, tam zkluje... Ale mam mega skurcze od 3 dnia cyklu. Na dodatek jestem mega rozdrażniona, podchodzę do wszystkiego emocjnalnie i sama ze sobą wytrzymać nie mogę.na dodatek mój mózg to jedna, wielka, czarna dziura. Uciekają mi słowa, nie potrafię się poprawnie wysłowić i parę dni temu seplenilam cały dzień. (Chociaż nikt tego nie zauważył, ja chodziłam i się wkurzalam.) Ech, bez sensu.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie :)

Aha :) Ja się boję, że moi rodzice powiedzą, że mamy jeszcze czas, że najpierw samochód (musimy się rozejrzeć za nowym) i mój awans w pracy (na który szczerze mówiąc nie wiem, czy się doczekam). Ale mój tata choruje na nowotwór i co jakiś czas ma badanie PET, więc myślę że wtedy już będę musiała im powiedzieć o staraniach. Po takim badaniu tata się nie może kontaktować z kobietami w ciaży, karmiącymi i dziećmi do 16 roku życia...
Przykro mi slyszec o chorobie Twojego taty. W takim razie powiedzialabym. Miałby dla kogo walczyć.

Ogólnie to nasi rodzice, rodzina i znajomi nie wiedzą. To ja nie chce im mowic, bo zaczną się dopytywania, dobre rady itp a nie wiadomo ile nam te starania czasowo zajmą. A jak mi coś nie idzie, a ktoś o to ciągle dopytuje to dostaje szalu [emoji14]

Ogólnie coś dziwnego się że mna dzieje. 11 dzień cyklu i chyba owu się zbliża, bo tu zaboli, tam zkluje... Ale mam mega skurcze od 3 dnia cyklu. Na dodatek jestem mega rozdrażniona, podchodzę do wszystkiego emocjnalnie i sama ze sobą wytrzymać nie mogę.na dodatek mój mózg to jedna, wielka, czarna dziura. Uciekają mi słowa, nie potrafię się poprawnie wysłowić i parę dni temu seplenilam cały dzień. (Chociaż nikt tego nie zauważył, ja chodziłam i się wkurzalam.) Ech, bez sensu.

Nasze kochane babskie hormony... Ehh..nie jesteś sama. :-)

To ja teraz tuż przed terminwm @, jestem łagodna jak baranek, a z reguly wydzieralam soe na wszystkoch dookola

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Przykro mi slyszec o chorobie Twojego taty. W takim razie powiedzialabym. Miałby dla kogo walczyć.
2,5 roku już walczymy. Wiem, że to by mu dało kopa do działania :)
na dodatek mój mózg to jedna, wielka, czarna dziura. Uciekają mi słowa, nie potrafię się poprawnie wysłowić i parę dni temu seplenilam cały dzień.
Ja mam to samo, nie wiem czy to jakieś jesienne przesilenie?

Oby nie przyszedł! Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu nie świruję, a test zrobię dopiero jak @ się będzie spóźniać parę dni. Muszę wyluzować.

Powiedzcie mi czy Wasze rodziny wiedzą, że staracie się o dziecko?

Wie tylko moja mama.ale jak zajde to jej nie powiem. Zrobimy pierwsze usg i zaprossimy wszystkich i przekazemy dobra nowinę

reklama
Do góry