reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale może teraz będzie lepiej skoro już wiem, a przynajmniej przypuszczam, co może być przyczyną
Oby tak było :) ja zaczęłam starania właśnie w dniu wizyty u endo, po tym jak powiedziała mi, że mamy zielone światło i że życzy powodzenia i ma nadzieję, że spotkamy się na kolejnej wizycie wcześniej niż w styczniu.
Mnie wkurza to ze tak ciezko znalesc jakiegos dobrego z powolania lekarza.
Ja mam takiego lekarza poz i się go trzymam, mimo że po przeprowadzce mam dość daleko do przychodni gdzie przyjmuje. Moja endokrynolog jest taka raczej neutralna. Czasem ok, czasem mniej ok.

U Was tez taka brzydka pogoda? Ja teraz z synkiem ogladam baje bo obiadek mam juz zrobiony. Dzis rosolek drobiowo-wolowy i kluski slaskie,rolady wolowe i kapustka czerwona. Na jutro nie mam pomyslu. Moze dacie jakis pomysl?
@Veraska wczoraj poleglam wypilam 2 kawy rozpuszczalne.
Hej. U mnie za oknem też nieciekawie. Pada.
Uuuu...ale smakołyki. Ja zawsze robię tak żeby mi na pn zostało z niedzieli. Bo poniedziałki z reguły u mnie są bez pomysłów,leniwe. A dzisiaj zupa grzybowa, filety z kurczaka z surówką z kiszonej kapusty,marchewka,jabłko cebula,oliwa.
Kawy wybaczam minusów nie daje :p

No fajnie tak we dwojke pobyć :-) korzystamy z tych weekendów dla siebie póki nie dorobimy sie drugiego malucha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Hej. Kawka była dzisiaj lub wczoraj? :-)

U mnie też leje, pogoda fatalna.
Też jestem chora ale dzisiaj walczę z mieszkaniem - jeszcze za przemeblowania się wzięłam a męża nie ma bo na uczelni i pluje se w brodę, że się biorę za takie rzeczy jak sama jestem.

Czym się zajmujecie na codzień/zawodowo dziewczyny?

A u mnie po słoneczku. Już znpwu chmury są na niebie i wieje tak że zapewne deszczyk spadnie wieczorem.

Ciąg dalszy braku jakichkolwiek objawów jak na @ :-/ zaczynam sobie robić nadzieję powoli i jak @ przyjdzie to pewnie znowu bedę marudzila przez kilka dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej. U mnie za oknem też nieciekawie. Pada.
Uuuu...ale smakołyki. Ja zawsze robię tak żeby mi na pn zostało z niedzieli. Bo poniedziałki z reguły u mnie są bez pomysłów,leniwe. A dzisiaj zupa grzybowa, filety z kurczaka z surówką z kiszonej kapusty,marchewka,jabłko cebula,oliwa.
Kawy wybaczam minusów nie daje :p

Ja jutro planuje jakis ryż wiec cos chinskiego. Ale co wyjdzie=)

reklama
Ciąg dalszy braku jakichkolwiek objawów jak na @ :-/ zaczynam sobie robić nadzieję powoli i jak @ przyjdzie to pewnie znowu bedę marudzila przez kilka dni
Oby nie przyszedł! Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu nie świruję, a test zrobię dopiero jak @ się będzie spóźniać parę dni. Muszę wyluzować.

Powiedzcie mi czy Wasze rodziny wiedzą, że staracie się o dziecko?

Do góry