reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale może teraz będzie lepiej skoro już wiem, a przynajmniej przypuszczam, co może być przyczyną
Oby tak było :) ja zaczęłam starania właśnie w dniu wizyty u endo, po tym jak powiedziała mi, że mamy zielone światło i że życzy powodzenia i ma nadzieję, że spotkamy się na kolejnej wizycie wcześniej niż w styczniu.
Mnie wkurza to ze tak ciezko znalesc jakiegos dobrego z powolania lekarza.
Ja mam takiego lekarza poz i się go trzymam, mimo że po przeprowadzce mam dość daleko do przychodni gdzie przyjmuje. Moja endokrynolog jest taka raczej neutralna. Czasem ok, czasem mniej ok.

U Was tez taka brzydka pogoda? Ja teraz z synkiem ogladam baje bo obiadek mam juz zrobiony. Dzis rosolek drobiowo-wolowy i kluski slaskie,rolady wolowe i kapustka czerwona. Na jutro nie mam pomyslu. Moze dacie jakis pomysl?
@Veraska wczoraj poleglam wypilam 2 kawy rozpuszczalne.
Hej. U mnie za oknem też nieciekawie. Pada.
Uuuu...ale smakołyki. Ja zawsze robię tak żeby mi na pn zostało z niedzieli. Bo poniedziałki z reguły u mnie są bez pomysłów,leniwe. A dzisiaj zupa grzybowa, filety z kurczaka z surówką z kiszonej kapusty,marchewka,jabłko cebula,oliwa.
Kawy wybaczam minusów nie daje :p

No fajnie tak we dwojke pobyć :-) korzystamy z tych weekendów dla siebie póki nie dorobimy sie drugiego malucha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Hej. Kawka była dzisiaj lub wczoraj? :-)

U mnie też leje, pogoda fatalna.
Też jestem chora ale dzisiaj walczę z mieszkaniem - jeszcze za przemeblowania się wzięłam a męża nie ma bo na uczelni i pluje se w brodę, że się biorę za takie rzeczy jak sama jestem.

Czym się zajmujecie na codzień/zawodowo dziewczyny?

A u mnie po słoneczku. Już znpwu chmury są na niebie i wieje tak że zapewne deszczyk spadnie wieczorem.

Ciąg dalszy braku jakichkolwiek objawów jak na @ :-/ zaczynam sobie robić nadzieję powoli i jak @ przyjdzie to pewnie znowu bedę marudzila przez kilka dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej. U mnie za oknem też nieciekawie. Pada.
Uuuu...ale smakołyki. Ja zawsze robię tak żeby mi na pn zostało z niedzieli. Bo poniedziałki z reguły u mnie są bez pomysłów,leniwe. A dzisiaj zupa grzybowa, filety z kurczaka z surówką z kiszonej kapusty,marchewka,jabłko cebula,oliwa.
Kawy wybaczam minusów nie daje :p

Ja jutro planuje jakis ryż wiec cos chinskiego. Ale co wyjdzie=)

reklama
Ciąg dalszy braku jakichkolwiek objawów jak na @ :-/ zaczynam sobie robić nadzieję powoli i jak @ przyjdzie to pewnie znowu bedę marudzila przez kilka dni
Oby nie przyszedł! Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu nie świruję, a test zrobię dopiero jak @ się będzie spóźniać parę dni. Muszę wyluzować.

Powiedzcie mi czy Wasze rodziny wiedzą, że staracie się o dziecko?

Do góry