Veraska
Fanka BB :)
Zapowiada się smakowicie :-)Ja jutro planuje jakis ryż wiec cos chinskiego. Ale co wyjdzie=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapowiada się smakowicie :-)Ja jutro planuje jakis ryż wiec cos chinskiego. Ale co wyjdzie=)
Trzymam kciuki cały czas :-)A u mnie po słoneczku. Już znpwu chmury są na niebie i wieje tak że zapewne deszczyk spadnie wieczorem.
Ciąg dalszy braku jakichkolwiek objawów jak na @ :-/ zaczynam sobie robić nadzieję powoli i jak @ przyjdzie to pewnie znowu bedę marudzila przez kilka dni
Moja mama wie coś tam, że chcemy ale nie dopytywała się więcej. No i kiedyś napomknęłam teściowej,że myślimy. Oczywiście dostało mi się od mojego za to,że wygadalam się ale mam to gdzieś babcie niech się nastawiają że będą bawić dzidziusia przynajmniej mają o czym myśleć:-)Oby nie przyszedł! Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu nie świruję, a test zrobię dopiero jak @ się będzie spóźniać parę dni. Muszę wyluzować.
Powiedzcie mi czy Wasze rodziny wiedzą, że staracie się o dziecko?
My właśnie nikomu nie mówiliśmy jeszcze, ale zastanawiam się, czy nie napomknąć o tym. Od sierpnia trochę zmieniliśmy tryb życia, byliśmy na paru weselach i innych większych spotkaniach, na których nie piłam żadnego alkoholu i widzę, że to budzi pewne zaciekawienie w towarzystwie.Moja mama wie coś tam, że chcemy ale dopytywała. No i kiedyś napomknęłam teściowej,że myślimy. Oczywiście dostało mi się od mojego za to,że wygadalam się ale mam to gdzieś babcie niech się nastawiają że będą bawić dzidziusia przynajmniej mają o czym myśleć:-)
Jasne :-)Cześć dziewczyny mogę się podłączyć do was ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ludzie to zawsze podejrzliwi są hehe... Jak uważasz. Mi teraz nie zależy zeby trzymać tajemnicę bo to drugie dziecko. O pierwszej ciazy i planach związanych z nią nikomu nie mówiliśmy, była niespodzianka. Tylko że wtedy w pierwszym cyklu udało się.My właśnie nikomu nie mówiliśmy jeszcze, ale zastanawiam się, czy nie napomknąć o tym. Od sierpnia trochę zmieniliśmy tryb życia, byliśmy na paru weselach i innych większych spotkaniach, na których nie piłam żadnego alkoholu i widzę, że to budzi pewne zaciekawienie w towarzystwie.
Dla nich będzie to pewnie pierwszy wnuczek? Nie moga się doczekać pewnie :-)To my powiedzielismy o staraniach tylko mpim rodzicom póki co i narazie nie ma pytań, tylko M rodzice sie pytają i jego dziadkowie koedy się doczekają wnuka czy wnuczki.
Witaj, oczywiście zapraszamy :-) napisz coś o sobie.Cześć dziewczyny mogę się podłączyć do was ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom