reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
2,5 roku już walczymy. Wiem, że to by mu dało kopa do działania :)

Ja mam to samo, nie wiem czy to jakieś jesienne przesilenie?
Dokładnie.:-)
A przesilenie jesienne, hm..coś w tym jest. Szaro,buro,zimno, te wiatry jeszcze. Dzisiaj pierwszy raz pomyślałam,że niedługo w czapce będę chodzić. :-)

Hej.. jak zobaczylam 29 wiadomosci czeka do odczytania to sie zasmialam hee

Moj ogląda te najwazniejsze takze mam spokoj..dopytuje co i jak ale zaraz zapominam:p

i ja pochwalilam sie dwom kolezankom ze Planujemy takze nie wiedza kiedy a rodzinie to powiemy jak juz bede dalej w ciazy, beda japki w dol zapewne hehe

Mamy cyfre aby miec he,, dla dzieci by ogladaly bajki po Polsku jak chca
mamy chromecast ktorym przesylamy obraz z filmu na tv z showbox gdzie znajdujemy filmy

dziewczyny wczoraj mialam wypad z szefowa i kolezankami z pracy na przyslowiowego drinka ......... i jak sie 'baby' spotkaja to nie ma przebacz.... gardlo mnie boli jeszcze hihi wstalam z bolem glowy i kacem moralnym bo tak mi sie gadanie zalacza ze szlak by to.,.........wrr.. i nie wiem czemu az tyle wypilam lolll naszczescie postawilysmy na piwo co dla mnie jest najlepsza opcja jesli chodzi o samopoczucie na drugi dzien..no ale zyjee

VERASKA tez uwielbiam the walking dead ale przestalam ogladac bo zbyt emocjonalnie podchodzilam hahaha

A posiadamy tez i to cudo. Uwielbiam seriale typu the walking dead Wikingowie poza tym tyle tego teraz jest. Czasu brakuje
No ja czekam na kolejny sezon walking dead;) obejrzałam też fear the walking dead. Belfer polski serial też bardzo fajny. ;) Teraz na tetfixie z mężem oglądamy breaking bead

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Veraska ale dzis juz kawy ani raz nie bylo;)
@AgaRS90 ja nie pracuje. Pracowalam do konca maja bo skonczyla mi sie umowa. Mialam szukac po urlopie czerwcowo-lipcowym ale maz stwierdzil ze skoro sie staramy o 2 bobo to mam zostac w domu.
@Anuś89 u mnie czesc rodzinki wie o staraniach. Bo przy spotkaniach rodzinnych tak jakos wyszlo ze z mezem sie wygadalismy. A tez u mnie w rodzinie w listopadzie urodzi sie dzidzia a potem w kwietniu wiec to taki wspolny temat.I duzo zdrowka dla taty:*
@KlaraAngel witaj i sie rozgosc:)

Do góry