mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy to samo w planach. Teraz wszystko na netflixieMy ostatnio zrezygnowaliśmy z tv, tylko netflix się dla nas liczy
Ja chyba powiem od razu, znając ją i tak się domyśli. Poza tym obawiam się, że nie będę umiała dochować tajemnicy. Zawsze mam ogromną potrzebę, żeby o wszystkim opowiadaćWie tylko moja mama.ale jak zajde to jej nie powiem. Zrobimy pierwsze usg i zaprossimy wszystkich i przekazemy dobra nowinę
Jeśli jeszcze się wahacie, to polecamMamy to samo w planach. Teraz wszystko na netflixie
Dokładnie.:-)2,5 roku już walczymy. Wiem, że to by mu dało kopa do działania
Ja mam to samo, nie wiem czy to jakieś jesienne przesilenie?
A posiadamy tez i to cudo. Uwielbiam seriale typu the walking dead Wikingowie poza tym tyle tego teraz jest. Czasu brakujeMy ostatnio zrezygnowaliśmy z tv, tylko netflix się dla nas liczy
No ja czekam na kolejny sezon walking dead obejrzałam też fear the walking dead. Belfer polski serial też bardzo fajny. Teraz na tetfixie z mężem oglądamy breaking beadA posiadamy tez i to cudo. Uwielbiam seriale typu the walking dead Wikingowie poza tym tyle tego teraz jest. Czasu brakuje