reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wy tu widzę o serialach gadacia....ja to jedynie dr House lubiłam oglądać :-) a z filmów to preferuję kino do max 2005 roku bo współczesne filmy troche co niektore za sztucznie zrobione są. Najbardziej mi sie podobaja stare komedie z Louisem de Funes i horrory z lat 70/80/90. Egzorcysta i Omen 1/2/3 to moje ulubione :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Wy tu widzę o serialach gadacia....ja to jedynie dr House lubiłam oglądać :-) a z filmów to preferuję kino do max 2005 roku bo współczesne filmy troche co niektore za sztucznie zrobione są. Najbardziej mi sie podobaja stare komedie z Louisem de Funes i horrory z lat 70/80/90. Egzorcysta i Omen 1/2/3 to moje ulubione :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Horrory
Ja nie mogę na to patrzeć - wszystko zaraz mi się śni!

Jeśli chodzi o seriale to polecam:
-Zemsta (revenge)
-Sposób na morderstwo (how to get away with murder)
-korona (The crown)
-magia kłamstw (lie to me)
-Oczywiście GRA O TRON (Game of thrones)
-belfer
-house of cards
-dynastia Tudorów (The Tudors❤) o Henryku VIII i jego 6sciu żonach

;) wszystkie są MEGA! Polecam z ręka na sercu !

Mąż się kapie. Dzieciaki śpią;)

No to laski która testuje na dniach? Ja będę testowała dopiero 20 a już najgorzej wytrzymać. Hahahah.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powstrzymam się do wtorku ale szczerze mówiąc myślę że zawita @ już odczuwam zapowiadający ból ale to dobrze ten cykl od początku na straty zapisałam niemoglam się doczekać kiedy się wszystko zacznie bo od 8 dnia cyklu mam monitoring

Ostatnia edycja:
Mąż się kapie. Dzieciaki śpią;)

No to laski która testuje na dniach? Ja będę testowała dopiero 20 a już najgorzej wytrzymać. Hahahah.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja testuję teraz 10.10. W ogole na @ sie nie czuje. Tzn w ciągu dnia mnie któryś jajnik poboli czy zakłuje a momentami czuję takie jakby rozpieranie w podbrzuszu. Póki co żadnych plamien jakie zawsze mi się przed @ pojawiają, ale śluzu mam tyle że wkładka mi nie wystarcza., a koloru jest takie no białko jaja kurzego a czasami przezroczysty. Cycki bolą mnei tylko z zewnętrznej strony ale no....te wszystkie objawy mogą równie dobrze @ zwiastować. Tak że we wtorek wstaje o 4 do roboty i testuję. Jak pozytyw to super a jak negatyw czego bardziej sie spodziewam, to kolejne 2 dni ppczekam z nastepnym testem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Agars90 OMG duzo tego hahah zapisze sobie 3 z nich i moze cos obejrze bo ja to z doskoku ogladam lol
I od dluzszego czasu nie na moje nerwy intrygi. Klamstwa. Gwalty. a jeszcze jak sa to filmy na faktach to juz kompletnie
Gra o tron..nie przelkne..zaczelam i jakos dalam.sobie spokoj
Te obrazy mi z glowy nie chca dlugo zniknac:(( eh

Dramat ze Mna

Uwielbiam Louis de fines!!!

I owulka mi sie zbliza........

I do wtorku juz niedaleko Elodia;)))

Link do: Staraczki 2018

Uwielbiam Louis de fines!!!

Mój ulubiony aktor komediowy:-) fantastyczna choćby seria o żandarmie :-) i wielka włóczęga :-)
Przypomnialo mi sie że przeciez ja lubie swriale brytyjskie...Allo,Allo.....Czarna żmija, Jaś Fasola, Co ludzie powiedzą moje ulubione:-) a i filmy "Żywot Briana" "Monty Python i święty Graal" a z polskich to Miodowe Lata.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA owulka sie zbliża, to do dzieła :-)
Do wtorku juz blisko...i znowu mam to uczucie jakby mi tam na dole wszystko nagle robilo sie nabrzmiale :-/ drażni mnie to bo siedziec normalnie sie nie da.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak tak tak..Zandarm najlepszy:)

Kurcze od okresu sie nie wzbranialismy i powiem ze codzien..czytalam ze muszą zolnierzyki odpoczywac haha no ale jak jest ochota to trudno z tym walczyc..pozatym Maz ma na rano to wieczory wspolne i trudno sie nie przytulac lol
Zobaczymy .jak ma.byc to bedzie

Elodia wylacz myslenie o objawach prosze i badz dobrej mysli:) My trzymamy kciuki.. W koncu przeciez musi sie udac!

reklama
Próbuję córę namówić na żandarma, w końcu 10 lat już skończonw, i raz ze mną oglądała i najbardziej jej się zakonnica - pirat drogowy podobała :-)

Wyłączyc myślenie ciężko no ale sprobuje. Najwyzej @ przyjdzie ale wtedy nie bede długo sie denerwowac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry