reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wy tu widzę o serialach gadacia....ja to jedynie dr House lubiłam oglądać :-) a z filmów to preferuję kino do max 2005 roku bo współczesne filmy troche co niektore za sztucznie zrobione są. Najbardziej mi sie podobaja stare komedie z Louisem de Funes i horrory z lat 70/80/90. Egzorcysta i Omen 1/2/3 to moje ulubione :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Wy tu widzę o serialach gadacia....ja to jedynie dr House lubiłam oglądać :-) a z filmów to preferuję kino do max 2005 roku bo współczesne filmy troche co niektore za sztucznie zrobione są. Najbardziej mi sie podobaja stare komedie z Louisem de Funes i horrory z lat 70/80/90. Egzorcysta i Omen 1/2/3 to moje ulubione :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Horrory
Ja nie mogę na to patrzeć - wszystko zaraz mi się śni!

Jeśli chodzi o seriale to polecam:
-Zemsta (revenge)
-Sposób na morderstwo (how to get away with murder)
-korona (The crown)
-magia kłamstw (lie to me)
-Oczywiście GRA O TRON (Game of thrones)
-belfer
-house of cards
-dynastia Tudorów (The Tudors❤) o Henryku VIII i jego 6sciu żonach

;) wszystkie są MEGA! Polecam z ręka na sercu !

Mąż się kapie. Dzieciaki śpią;)

No to laski która testuje na dniach? Ja będę testowała dopiero 20 a już najgorzej wytrzymać. Hahahah.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powstrzymam się do wtorku ale szczerze mówiąc myślę że zawita @ już odczuwam zapowiadający ból ale to dobrze ten cykl od początku na straty zapisałam niemoglam się doczekać kiedy się wszystko zacznie bo od 8 dnia cyklu mam monitoring

Ostatnia edycja:
Mąż się kapie. Dzieciaki śpią;)

No to laski która testuje na dniach? Ja będę testowała dopiero 20 a już najgorzej wytrzymać. Hahahah.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja testuję teraz 10.10. W ogole na @ sie nie czuje. Tzn w ciągu dnia mnie któryś jajnik poboli czy zakłuje a momentami czuję takie jakby rozpieranie w podbrzuszu. Póki co żadnych plamien jakie zawsze mi się przed @ pojawiają, ale śluzu mam tyle że wkładka mi nie wystarcza., a koloru jest takie no białko jaja kurzego a czasami przezroczysty. Cycki bolą mnei tylko z zewnętrznej strony ale no....te wszystkie objawy mogą równie dobrze @ zwiastować. Tak że we wtorek wstaje o 4 do roboty i testuję. Jak pozytyw to super a jak negatyw czego bardziej sie spodziewam, to kolejne 2 dni ppczekam z nastepnym testem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Agars90 OMG duzo tego hahah zapisze sobie 3 z nich i moze cos obejrze bo ja to z doskoku ogladam lol
I od dluzszego czasu nie na moje nerwy intrygi. Klamstwa. Gwalty. a jeszcze jak sa to filmy na faktach to juz kompletnie
Gra o tron..nie przelkne..zaczelam i jakos dalam.sobie spokoj
Te obrazy mi z glowy nie chca dlugo zniknac:(( eh

Dramat ze Mna

Uwielbiam Louis de fines!!!

I owulka mi sie zbliza........

I do wtorku juz niedaleko Elodia;)))

Link do: Staraczki 2018

Uwielbiam Louis de fines!!!

Mój ulubiony aktor komediowy:-) fantastyczna choćby seria o żandarmie :-) i wielka włóczęga :-)
Przypomnialo mi sie że przeciez ja lubie swriale brytyjskie...Allo,Allo.....Czarna żmija, Jaś Fasola, Co ludzie powiedzą moje ulubione:-) a i filmy "Żywot Briana" "Monty Python i święty Graal" a z polskich to Miodowe Lata.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA owulka sie zbliża, to do dzieła :-)
Do wtorku juz blisko...i znowu mam to uczucie jakby mi tam na dole wszystko nagle robilo sie nabrzmiale :-/ drażni mnie to bo siedziec normalnie sie nie da.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak tak tak..Zandarm najlepszy:)

Kurcze od okresu sie nie wzbranialismy i powiem ze codzien..czytalam ze muszą zolnierzyki odpoczywac haha no ale jak jest ochota to trudno z tym walczyc..pozatym Maz ma na rano to wieczory wspolne i trudno sie nie przytulac lol
Zobaczymy .jak ma.byc to bedzie

Elodia wylacz myslenie o objawach prosze i badz dobrej mysli:) My trzymamy kciuki.. W koncu przeciez musi sie udac!

reklama
Próbuję córę namówić na żandarma, w końcu 10 lat już skończonw, i raz ze mną oglądała i najbardziej jej się zakonnica - pirat drogowy podobała :-)

Wyłączyc myślenie ciężko no ale sprobuje. Najwyzej @ przyjdzie ale wtedy nie bede długo sie denerwowac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry