Clover88
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz właśnie nad drugim będę pracować heh z pierwszym wszystko szybko poszło i ciąża i poród. Marzy mi się trójka chłopaków.@1985natalia2 To Wam szybko poszło We wrześniu poród?? Czy juz cieszysz się swoim maleństwem?
Zastanawiam się kiedy test wskaże poprawny wynik. Ja to tylko czuje się śpiąco ,kręci mi się w głowie i czuje mdłości Dzis z małym spałam od 9 do 11.30Mam nadzieje, ze sobie nie wkręcam na banie .
@1985natalia2 To Twój synuś rocznik 2016? Trójka chłopców to taka rodzinka PlJa juz właśnie nad drugim będę pracować heh z pierwszym wszystko szybko poszło i ciąża i poród. Marzy mi się trójka chłopaków.
Mój synuś 2015. Czekam az mieszkanie sie sprzeda ale póki co nikt się nie odzywa. Chce to ogarnąć żeby nie stresować się w ciąży. Już się nie zabezpieczamy ale i nie staramy za bardzo. Raczej wojenna ścieżka ale ja i tak muszę 3cykle odczekać po antykoncepcji. W weekend ma być @. A na sierpień planuje wypad nad morze więc może na wyjeździe zaskoczy@1985natalia2 To Twój synuś rocznik 2016? Trójka chłopców to taka rodzinka Pl
Ja bardzo chciałam mieć pierwszego chłopca i mam, a teraz to mi obojętnie może być drugi chłopiec, bo mam jedno imię, a może być dziewczynka na która mam mnóstwo imion. Kiedy zaczynacie staranie??