reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam staraczki :)
Miałam się odezwać i wysłać wam zdjęcie usg, ale niestety nie otrzymałam takowego :(
Dopiero teraz w piątek będę miała polowkowe, więc wtedy już na pewno będzie.
Dzidzia strasznie się rusza, waży 323g.
Moj m już mógł poczuć pierwsze ruchy :)
Wysyłam wam mój mały brzuch :)
W czwartek zacznę 22 tyg.
@Paraplu gratuluję tego małego cudu. Cieszę się, że wszystko w porządku :)
Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Zanim się obejrzysz już będziesz w połowie :D
@Spark jak brzuszek? Rośnie?

Załączniki

• _20170621_200323.JPG
    _20170621_200323.JPG
    784,4 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Cześć pegas, pamiętam Cię :)
A Twój facet też chce wrócić do starań ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Spark [emoji4]

Tak, mój facet cały czas chce. To ja miałam blokadę przez przeszło pół roku. Potrzebowałam ochłonąć od tych prób i przeżyć poszpitalnych. Teraz już bardziej na luzie. Nigdzie się nie śpieszy...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

@Clover88 hehe ja jestem strasznie niecierpliwa [emoji28] a mi sie marzyl wlasnie termin na wczesna wiosne, zeby miec czas na dojscie do siebie i ogarniecie nowej sytuacji a zeby z kwietniu i maju juz swobodnie smigac na spacerki :)

Tak, teraz jestem w ciazy, w 7 tygodniu. Termin na 20 lutego :)

@sylwqa90 jejku jaki malusi [emoji7]z zyciu bym nie powiedziala, ze to juz polowka ciazy [emoji33]
Dziekuje. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie juz dobrze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Paraplu To super masz termin do zimy malutki/malutka będzie odchowana/odchowany :)Mój teraz jak ma 10 miesięcy to już jest lajcik. I te upały przejdziesz z małym brzuszkiem, ja rodziłam w sierpniu wiec upały przeszłam z dużym balastem Wiosenne spacerki z taka mała dzidzia to sama przyjemność. A jeśli chodzi o poród to przy naturalnym dojdziesz do siebie bardzo szybko, ja po CC już po tygodniu byłam sprawna :)
OJak się czujesz?

@Paraplu To super masz termin do zimy malutki/malutka będzie odchowana/odchowany :)Mój teraz jak ma 10 miesięcy to już jest lajcik. I te upały przejdziesz z małym brzuszkiem, ja rodziłam w sierpniu wiec upały przeszłam z dużym balastem Wiosenne spacerki z taka mała dzidzia to sama przyjemność. A jeśli chodzi o poród to przy naturalnym dojdziesz do siebie bardzo szybko, ja po CC już po tygodniu byłam sprawna :)
OJak się czujesz?

Hmm gdyby nie bolesne i pelne cyce to bym nie wiedziala, ze w ciazy jestem [emoji28] czasem mnie cos zakluje brzuchu, wiem, ze to przez ciaze ale na dobra sprawe jakbym byla nieswiadoma ciazy to to klucie rownei dobrze mozna podciagnac pod gazy ;)

Dzisiaj jedynie mnie zemdlilo po slodkim soku z marchewki i jablek. No ale juz od jakiegos czasu nie mam ochoty na slodkie a tutaj wypilam slodki sok. Nie dziwota, ze mnie zemdlilo :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@Paraplu A mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolały piersi na nawet siara pod koniec mi nie leciała i miałam jak na ciężarna mały biust,bo C, a mleka sporo. Niby na słodkie to coreczka ja miałam ochotę na pączki, snikersy, śledzie i lody i urodziłam chłopca. Teraz znowu mam ochotę na śledzie i snikersy :p

@Paraplu A mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolały piersi na nawet siara pod koniec mi nie leciała i miałam jak na ciężarna mały biust,bo C, a mleka sporo. Niby na słodkie to coreczka ja miałam ochotę na pączki, snikersy, śledzie i lody i urodziłam chłopca. Teraz znowu mam ochotę na śledzie i snikersy :p

U mnie rozmiar ten sam tylko pelne sie zrobily w dotyku. Normalnie mam takie mieciutki plastusie [emoji23] aaa i sutki mni bola [emoji33]nawet przejechanie reka po nich boli :/ moj chlop to juz sie poddal i juz cycow nie dotyka bo sie dwnerwowal tylko ograniczeniami jaki mu narzucialam (nie za mocno sciskaj, nie telep, nie macaj po bokach to tam boli, nie tykaj sutkow bo bola) [emoji23] zamiast czerpac radosc z macanka to sie stresowal czy czegos zaraz nie zrobi zle [emoji23] i tym sposobem biedaczek nie ma jak sie nacieszyc takimi fajnymi piersiami [emoji23]

reklama
U mnie rozmiar ten sam tylko pelne sie zrobily w dotyku. Normalnie mam takie mieciutki plastusie [emoji23] aaa i sutki mni bola [emoji33]nawet przejechanie reka po nich boli :/ moj chlop to juz sie poddal i juz cycow nie dotyka bo sie dwnerwowal tylko ograniczeniami jaki mu narzucialam (nie za mocno sciskaj, nie telep, nie macaj po bokach to tam boli, nie tykaj sutkow bo bola) [emoji23] zamiast czerpac radosc z macanka to sie stresowal czy czegos zaraz nie zrobi zle [emoji23] i tym sposobem biedaczek nie ma jak sie nacieszyc takimi fajnymi piersiami [emoji23]

Nie telep ;D to nic dziwnego ze bolalo jal telepal ;D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry