Flower
Fanka BB :)
Moja beta z dziś 30 dc, jutro powinna @
Pieknie
Te farby do plytek to jest zarabisty bajer. Taka oszczednosc, ladny efekt i mozna samemu to zrobic.
@Flower a na jaki kolor chcesz pomalowac?
No wlasnie ja jakos w zime jak planowalam malowanie wyczailam ta farbe i sie zakochalam
My kupilismy mieszkanie jak bylam w ciazy wiec szukalismy takiego zeby sie wprowadzic i niewiel musiec robic, ale jak sie mieszka to chce sie troche po swojemu zrobic, a co rok zawsze bylo cos wazniejsze az w koncu powiedzialam ze robimy i juz
Zrobie Wam fotki przed i po i ocenicie prace a kolory, to salon bialo czarny z elemantami czerwieni (takie moje kolory ) przedpokoj (otwarty z salonem ) chce szary, no i kuchnia ktora chetnie bym szafki wymienila i plytki tez ale postaram sie zrobic cos z tego co jest czyli malowanie
Mamy urlop na Hiszpanię we wrześniu
Zazdraszczam
A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.
Znam to dobrze! Jak mieszkalismy na stancji to duzy pokuj mielismy tak zrobiony ze mnie normalnie glowa bolala am siedziec wiec zrobilismy maly remoncik i od razu milej, ale oczywiscie wszyscy ze po co komus robic! A no po to zeby moc normalnie funkcjowonac i sie dobrze tam czuc! Jak znajde fotki jak to wygladalo to wrzuce