reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja beta z dziś 30 dc, jutro powinna @

Pieknie :) :) :)

Te farby do plytek to jest zarabisty bajer. Taka oszczednosc, ladny efekt i mozna samemu to zrobic.

@Flower a na jaki kolor chcesz pomalowac?

No wlasnie ja jakos w zime jak planowalam malowanie wyczailam ta farbe i sie zakochalam :)
My kupilismy mieszkanie jak bylam w ciazy wiec szukalismy takiego zeby sie wprowadzic i niewiel musiec robic, ale jak sie mieszka to chce sie troche po swojemu zrobic, a co rok zawsze bylo cos wazniejsze az w koncu powiedzialam ze robimy i juz :)
Zrobie Wam fotki przed i po i ocenicie prace :) a kolory, to salon bialo czarny z elemantami czerwieni (takie moje kolory :) ) przedpokoj (otwarty z salonem ) chce szary, no i kuchnia ktora chetnie bym szafki wymienila i plytki tez ale postaram sie zrobic cos z tego co jest czyli malowanie :)

Mamy urlop na Hiszpanię we wrześniu

Zazdraszczam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.

Znam to dobrze! Jak mieszkalismy na stancji to duzy pokuj mielismy tak zrobiony ze mnie normalnie glowa bolala am siedziec :) wiec zrobilismy maly remoncik i od razu milej, ale oczywiscie wszyscy ze po co komus robic! A no po to zeby moc normalnie funkcjowonac i sie dobrze tam czuc! Jak znajde fotki jak to wygladalo to wrzuce :)

reklama
IMG_20170606_213134.jpg
no dobra, laski, ale to juz chyba pozytywny owu, prawda?[emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170606_213134.jpg
    IMG_20170606_213134.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 474
Wychodzę z lazienki, zmierzam w stronę łóżka, a tam takie ciacho leży [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] także ten... Odezwę się później, paaa [emoji179] [emoji12]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha [emoji23] do roboty oby owocnie [emoji23] [emoji106]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@komareczka kocha simsy [emoji7] i ja ludzikami to malo kiedy sie bawilam, ja tam domu uwielbialam budowac i urzadzac [emoji7] godzinami [emoji23]

@judytka777 ahhh chcialabym do Chorwacji, Rumunii...w sumie to bym chciala zobaczyc wszystkie istniejace kraje [emoji23]

@Ogien121212 tez przezywalam ciezka operacje serca taty. Niestety, jak to mowia, operacja sie udala ale pacjent nie przezyl. Tatko zmarl 3 tygodnie po operacji :(

@Wonderful przykro mi :(
07.07 moze bedzie szczesliwa data :)

@M2b musisz stanac w kolejce bo juz kilka dziewczyn chce mnie zatrudnic [emoji14] opowiazuje kolejnosc zgloszen [emoji23]

A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To na kiedy najbliższy termin masz? [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu znalazlam :) alez sie nasmialam przy tym ogladajac stare zdjecia, ciezko bylo znalezc takie bez jakiegos pijaka na pierwszym planie :laugh2::laugh2::laugh2:

Ten pokoj wygladal tak , ze na trzech scianach bylo zrobione ... cos :) dwie mialy porobione struktury, trzecia tapete z cegłówkami do tego jeszcze wsciekly porancz dookola i dziwny zielony pasek, a na przeciwko sciana wscielky czerwony, taz z pomaranczowa obwoluta :oo::oo: aaaaa no i zyrandol mial pomaranczowe klocze wiec to jeszcze dobijalo :)

wiec po tym wszytskim zrobilismy jasnym bezem dwie sciany, a na jednej dalismy fototapete i sciane biala, bylo nam od razu tam lepiej :)

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    187,2 KB · Wyświetleń: 134
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    197,9 KB · Wyświetleń: 122
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    225,6 KB · Wyświetleń: 138
  • 4a.jpg
    4a.jpg
    169,6 KB · Wyświetleń: 132
  • 5a.jpg
    5a.jpg
    195,8 KB · Wyświetleń: 139
@M2b ale mi tez jest szkoda na niewiadomo co ale ja od 4 lat mieszkam w mieszkaniu gdzie w sypialni bylo widac goly beton, brakuje listewek przypodlogowych, tynk sie sypie, rybiki maja raj na ziemi pod starym parkietem. W kuchni mam panele podlogowe, mozesz domyslec jak wygladaja po 4 latach w miejscu gdzie co chwila sa mokre. Mieszkanie bylo w okropnym stanie, w pokojach 3 warsty tapety, kazda malowana farba, odchodzily z tynkiem, na dodatek palono w mieszkaniu, te tapety byly czarne o fajek. Masa roboty aby z nory zrobic mieszkanie. Poradzilismy sobie bez zatrudniania fachowcow bo to ogormny wydatek. Zrywabie tapet, Gladzie, elektryka, malowanie, wszystko sami robilismy, ponieslismy jedynie koszt materialow. Teraz przyjaciel K robi nam za darmo, nawet za materialy nie placimy.
A ja zawsze bylam okropna mieszkaniowa estetka, w donu spedzam mnostwo czasu i jak patrze na dziury w miejscu gdzie powinna byc listwa to mnie szlag trafia. Cudow nie potrzebuje, jedynie zeby bylo schludnie, to mi jest potrzebne do komfortowego zycia w mieszkaniu, zreszta kto chcialby mieszkac w mieszkaniu z odpadajacym tynkiem.

@Flower oooo to ja czekam na fotki. Kocham metamorfozy. Moim ulubionym kolorem jest czerwony ale uzywam go jedynie na swoich ubraniach. Mieszkanie chce miec w stonowanych kolorach ziemi, w takich czuje sie najlepiej.

Fotki ze stancji tez wrzuc :)

@komareczka pozytyw [emoji1377]
Haha owocnej pracy ;)

@M2b jeszcze nie wiem kiedy bede miala wolny termin, jeszcze zakresu prac z dziewczynami nie uzgodnilam :p nie wiem ile mi u nich zajmie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Paraplu znalazlam :) alez sie nasmialam przy tym ogladajac stare zdjecia, ciezko bylo znalezc takie bez jakiegos pijaka na pierwszym planie :laugh2::laugh2::laugh2:

Ten pokoj wygladal tak , ze na trzech scianach bylo zrobione ... cos :) dwie mialy porobione struktury, trzecia tapete z cegłówkami do tego jeszcze wsciekly porancz dookola i dziwny zielony pasek, a na przeciwko sciana wscielky czerwony, taz z pomaranczowa obwoluta :oo::oo: aaaaa no i zyrandol mial pomaranczowe klocze wiec to jeszcze dobijalo :)

wiec po tym wszytskim zrobilismy jasnym bezem dwie sciany, a na jednej dalismy fototapete i sciane biala, bylo nam od razu tam lepiej :)

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

O ku*wa ale ktos poplynal z fantazja [emoji33]
Nie spodziewalam sie, ze bedzie AZ TAK zle [emoji33]

1496780192-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry