reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@M2b ale mi tez jest szkoda na niewiadomo co ale ja od 4 lat mieszkam w mieszkaniu gdzie w sypialni bylo widac goly beton, brakuje listewek przypodlogowych, tynk sie sypie, rybiki maja raj na ziemi pod starym parkietem. W kuchni mam panele podlogowe, mozesz domyslec jak wygladaja po 4 latach w miejscu gdzie co chwila sa mokre. Mieszkanie bylo w okropnym stanie, w pokojach 3 warsty tapety, kazda malowana farba, odchodzily z tynkiem, na dodatek palono w mieszkaniu, te tapety byly czarne o fajek. Masa roboty aby z nory zrobic mieszkanie. Poradzilismy sobie bez zatrudniania fachowcow bo to ogormny wydatek. Zrywabie tapet, Gladzie, elektryka, malowanie, wszystko sami robilismy, ponieslismy jedynie koszt materialow. Teraz przyjaciel K robi nam za darmo, nawet za materialy nie placimy.
A ja zawsze bylam okropna mieszkaniowa estetka, w donu spedzam mnostwo czasu i jak patrze na dziury w miejscu gdzie powinna byc listwa to mnie szlag trafia. Cudow nie potrzebuje, jedynie zeby bylo schludnie, to mi jest potrzebne do komfortowego zycia w mieszkaniu, zreszta kto chcialby mieszkac w mieszkaniu z odpadajacym tynkiem.

@Flower oooo to ja czekam na fotki. Kocham metamorfozy. Moim ulubionym kolorem jest czerwony ale uzywam go jedynie na swoich ubraniach. Mieszkanie chce miec w stonowanych kolorach ziemi, w takich czuje sie najlepiej.

Fotki ze stancji tez wrzuc :)

@komareczka pozytyw [emoji1377]
Haha owocnej pracy ;)

@M2b jeszcze nie wiem kiedy bede miala wolny termin, jeszcze zakresu prac z dziewczynami nie uzgodnilam [emoji14] nie wiem ile mi u nich zajmie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I ja to wszystko rozumiem Kochana [emoji1] to ja taka ch***wa Pani domu [emoji23] Chociaż u nas to jedynie mebli brakuje bo dom porobiony. Jak się wprowadziliśmy wlozylismy od razu około £1000 na podłogi, ściany bo nie było nic. Nowe mieszkanie praktycznie ż 2012 roku więc nie ma co narzekać [emoji1] jak znajdę zdjęcia to pokaże. Mi szkoda kasy ładować bo to nie moje mieszkanie ale wynajmowane [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@komareczka kocha simsy [emoji7] i ja ludzikami to malo kiedy sie bawilam, ja tam domu uwielbialam budowac i urzadzac [emoji7] godzinami [emoji23]

@judytka777 ahhh chcialabym do Chorwacji, Rumunii...w sumie to bym chciala zobaczyc wszystkie istniejace kraje [emoji23]

@Ogien121212 tez przezywalam ciezka operacje serca taty. Niestety, jak to mowia, operacja sie udala ale pacjent nie przezyl. Tatko zmarl 3 tygodnie po operacji :(

@Wonderful przykro mi :(
07.07 moze bedzie szczesliwa data :)

@M2b musisz stanac w kolejce bo juz kilka dziewczyn chce mnie zatrudnic :p opowiazuje kolejnosc zgloszen [emoji23]

A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.

@Paraplu , @Wonderful 7.07 na pewno bedzie szczesliwa data bo po poerwsze siódemka to szczesliwa cyfra a po drugie to moje urodziny wiec dziewczynki musi byc z tego jakas pozytywna reakcja plemnikowa

emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png

O ku*wa ale ktos poplynal z fantazja
emoji33.png

Nie spodziewalam sie, ze bedzie AZ TAK zle
emoji33.png

No wlasnie :) :) :)
a to podobno jakis artysta tam se tak mieszkal :-D:-D:-D:-D
a ja prosty czlowiek nie ogarnelam sztuki i popsulam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

@M2b ja tez wynajmuje ale socjalne. Jest na innych zasadach niz od prywatnej osoby.
Dlatego cudow nie robie ale nie zanosi sie abysmy sie w ciagu kilku lat wyprowadzili, dlatego je robimy.
Haha i nie jestes chu*owa pania domu, kazdy jest inny i ma inne potrzeby. Dla mnie mieszkanie jest bardzo wazne, zawsze tak bylo, juz za dziecka bylam mieszkaniowa estetka. Wole kupic sobie ladna polke niz ladna kiecke :)

Haha [emoji23] do roboty oby owocnie [emoji23] [emoji106]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No to jestem [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] wow[emoji7] no bo ja się muszę pochwalić, mój mezus zmienia prace, no i dziś właśnie był na ostatecznej rozmowie i praca lepsza i warunki i płacą lepiej, i w ogóle byli pod wrażeniem po rozmowie z nim, także jestem z niego dumna i dostał nagrodę wlasnie[emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Koraaa dzieki za link. Ktore mieszkanie wybralas?

@M2b
Paczaj.

Kuchnia, w tym swietle nie widac wszystkich mankamentow. Ta boazeria na suficie na zywo jest tak paskudna, ze oczy krwawia.
1496781274-aaaaaa.jpeg

1496781293-aaaaaa.jpeg

1496781303-aaaaaa.jpeg

1496781314-aaaaaa.jpeg

Korytarz, z tego sypie sie pyl, a podloga wyglada na brudna ale nie jest, jest tak zniszczona.
1496781372-aaaaaa.jpeg

1496781383-aaaaaa.jpeg

@komareczka gratuluje!!! Co robil a co teraz bedzie robil?

Moj w maju dostal staly kontrakt w aktualnej pracy, od 1 czerwca juz na nim jest. Tez jestem strasznie dumna bo nie znam nikogo kto po pierwszym, rocznym kontrakcie dostaje staly. K tez byl w szoku bo byl pewny, ze dostanie drugi roczny bo tak sie w takich firmach praktykuje, 2-3 kontrakty przed dostaniem stalego kontraktu :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
Do góry