oczekiwanie
Fanka BB :)
U nas tego samego dnia, cena 30zl. Jak u Ciebie?Hcg ilościowo bo wynik jest szybko tego samego dnia. Z beta trzeba czekać i drożej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tego samego dnia, cena 30zl. Jak u Ciebie?Hcg ilościowo bo wynik jest szybko tego samego dnia. Z beta trzeba czekać i drożej
Kochana plan jest narazie trzymam dietę [emoji1] i może od lipcowego okresu zaczniemy ale nie wiem. Ja mam mieszane uczucia strasznie się boję. Boję się, że znowu będę przez to samo przechodzić albo z drugiej strony że nie będę mogła teraz zajść. Nie wiem sama co jest gorsze [emoji20]Przykro, że przylazła i jeszcze taka wredna
Witaj mycha. Co u Ciebie?? Ustalony jakiś plan??
No i super. Podzielam Twoją pasję remontowania i doskonale rozumiem. My dwa lata temu wprowadziliśmy się do szeregowca, który sami od początku wyremontowaliśmy. Jedyny fachowiec u nas to gość od schodów, a gładzie, malowanie, panele, płytki sami kładliśmy. Został nam do zrobienia wiatrołap i dokończenie dolnej łazienki. ale powoli sobie to zrobimy. Może w ten weekend coś ruszę Tak jak Ty, siadam na kanapie i patrzę jak mam ładnie Własnymi rękoma zrobione bardziej się podobaA mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.
W SH3D? Podłoga mi raz weszla, ale taka sama w całym domu i dlatego nieczęsto robię w tym, bo nie mozna zrobić tam pietra(przynajmniej ja nie umiem), a my planujemy kiedyś adaptację poddasza i bardziej mi na tym zależy.A wchodzą Ci podłogi i ściany? Bo mi nie mam tylko poglądowo zrobione ustawienie mebli i kolory, żeby wiedzieć jak to będzie wyglądać.
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w zasadzie malo co gram, tylko buduje, mam zbudowane różne domy, m.in. moich rodziców i dziadków i teściów a ostatnio miałam sytuacje w simsach, ze pobudowalam różne domy i potworzylam małżeństwa, w każdym mieszkalam ja i mój maz z imienia i nazwiska.. I tak chyba z 4 domy. I jak wprowadzilam do ostatniego nas, to pozostałe 3 pary nas, przyszły w odwiedziny... [emoji16][emoji19]@komareczka kocha simsy [emoji7] i ja ludzikami to malo kiedy sie bawilam, ja tam domu uwielbialam budowac i urzadzac [emoji7] godzinami [emoji23]
@judytka777 ahhh chcialabym do Chorwacji, Rumunii...w sumie to bym chciala zobaczyc wszystkie istniejace kraje [emoji23]
@Ogien121212 tez przezywalam ciezka operacje serca taty. Niestety, jak to mowia, operacja sie udala ale pacjent nie przezyl. Tatko zmarl 3 tygodnie po operacji
@Wonderful przykro mi
07.07 moze bedzie szczesliwa data
@M2b musisz stanac w kolejce bo juz kilka dziewczyn chce mnie zatrudnic [emoji14] opowiazuje kolejnosc zgloszen [emoji23]
A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
A to gadanie ludzi mnie juz wku*wia, moje mieszkanie i moje pieniadze, i tym bardzoej moja sprawa co ja z tym bede robic. Do ich kasy i mieszkan sie nie wtacam i chcialabym teego samego z ich strony.
To sie wygadalam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana ja rozumiem, że warunki trzeba mieć dobre ale mi tak szkoda ładować nie wiadomo ile. 3 lata temu polozylismy nowe panele plus malowalismy ściany mój mąż coś wspomina o malowaniu a ja myślę że na co mi to. Mi jest ok jak jest. Wolałabym już na budowę to wladowac. Ale Ciebie też rozumiem. Czasem mam do siebie żal że taka jestem, że jak rumuny czasem żyjemy [emoji23] [emoji23]@komareczka kocha simsy [emoji7] i ja ludzikami to malo kiedy sie bawilam, ja tam domu uwielbialam budowac i urzadzac [emoji7] godzinami [emoji23]
@judytka777 ahhh chcialabym do Chorwacji, Rumunii...w sumie to bym chciala zobaczyc wszystkie istniejace kraje [emoji23]
@Ogien121212 tez przezywalam ciezka operacje serca taty. Niestety, jak to mowia, operacja sie udala ale pacjent nie przezyl. Tatko zmarl 3 tygodnie po operacji
@Wonderful przykro mi
07.07 moze bedzie szczesliwa data
@M2b musisz stanac w kolejce bo juz kilka dziewczyn chce mnie zatrudnic [emoji14] opowiazuje kolejnosc zgloszen [emoji23]
A mi ciagle ludzie gadaja, ze czemu wydaje kase na mieszkanie w Holandii, ze nie wiadomo ile bede tam mieszkac. Pewnie, ze nie wiem ile bede mieszkac ale czy to znaczy, ze mam caly czas mieszkac w c*ujowych warunkach bo a noz widelec za 4 lata sie wyprowadze? A co jesli wyprowadze sie za 10 lat? Mam tak caly czas mieszkac bo nie znam przyszlosci? Nikt nie zna. Mieszkam tak juz ponad 4 lata i nie zanosi sie abym wciaglu najblizszego czasu sie wyprowadzala, podjelam wiec decyzje, ze trzeba w koncu mieszkanie doprowadzic do dobrego stanu. Marmurow klasc nie bede ale ma mi sie milo i przyjemnie mieszkac.
To sie wygadalam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny. Ja bylam wczoraj u gin awaryjnie i nie mam zadnej infekcji wiec to okropne pieczenie po przytulankach wynika prawdopodobnie z wysuszenia i podraznienia luteina dopochwowa. Ale u mnie to w sumie nigdy nie wiadomo. Zawsze mam jakies dziwne niespotykane objawy. Jak gdzies pisze ze cos dotyka 1% populacji to pewnie bede ja
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom